• Ludovic IX
    12.3k
    Ušli su u skupine i oni si zadovoljni time. KL im je cilj ps je red da im to omogucimo vec u prvoj tekmi.
  • prefontaine
    10.3k
    Uvedimo Sopića u Konferencijsku ligu!
  • Zg123
    4.1k
    Pa realno to i jest dosta veliki uspjeh za njih s obzirom da nikad nisu igrali skupine i uglavnom su ispadali u 1 ili 2 pretkolu
  • KtcGoat
    7k
    To im je najveci uspjeh, osnovani su 2004g pod drugim imenom, 2016 ga prebacili u Kauno Zalgiris nakon suradnje sa kosarkaskim klubom, prosle godine bili prvaci prvi put u povijesti. U prvoj ligi su od 2015
  • wolfgang14
    4.5k
    Sopić o dinamu za 24sata:

U utorak (20 sati) se vraćate na Maksimir...

- Već sam svima rekao, rođen sam u Zagrebu, dinamovac sam od prvog dana, kao takav ću i umrijeti. I prema tom klubu uvijek imam posebnu emociju. Opet, sad ću biti na suprotnoj strani, naravno da ću napraviti sve sa svojim dečkima kako bi ostvarili pozitivan rezultat, to je svima jasno.

Dinamu se u utorak vraća Luka Stojković.

- Ma on je dimenzija više, glupo mi je uopće pričati o njemu. Meni bi Stojković uvijek igrao, u bilo kojoj momčadi na svijetu, volim takve igrače. Njega i Kačavendu su usporile ozljede, kvaliteta tu nikad nije bila upitna. Stojković je po meni uz Mišića glavni pokretač Dinama, daje im drugu dimenziju. I time ne želim umanjiti vrijednost Zajca ili drugih igrača.

Što možemo od vas očekivati u Zagrebu?

- Budite sigurni, u Zagrebu nećemo "skinuti gaće". Realan sam, mi ćemo igrati svoj nogomet, pa kako god završi. Nećemo parkirati autobus ispred našeg gola, vidjeli smo kako je prošao Thun igrajući na takav način. Samo ne smijemo napraviti nekakvu glupost kao Švicarci, onda su nam šanse gotovo nikakve. Dinamo će biti jači za Prevljaka, on je bio neophodan Dinamu, sad imaju i igrača koji će rasteretiti Belju - završio je Sopić.

https://www.24sata.hr/sport/sopic-za-24sata-jedan-modri-igrao-bi-mi-u-svakoj-momcadi-svijeta-i-necemo-skinuti-gace-1144412
  • Ljubo
    1.4k
    Sopa jako realan, mislim da je njima u klubu cilj bila Europa i sada kada su je osigurali sve ostalo im je plus, a i sredina sezone im je tako da je prvenstvo isto u velikom fokusu.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Može on biti ovakav ili onakav, ali nije nikad sakrivao da je Dinamovac ili to umanjivao po potrebi, zato ga baš cijenim
  • Mr Anderson
    21.2k
    Oni nemaju više nikakav presing, osigurali su najmanje KL. Na nama je da uđemo u utakmicu puno agresivnije nego protiv Thuna i riješiti ćemo sve u utorak. Ako uđemo kilavo i sporo moglo bi biti muke.
  • Mr Anderson
    21.2k
    Može on biti ovakav ili onakav, ali nije nikad sakrivao da je Dinamovac ili to umanjivao po potrebi, zato ga baš cijenimJos-Optimus

Sopa je OK lik, igrao sam par puta protiv njega u veteranskoj ligi, malo i popričao onako usput. Sasvim normalan lik, a i to što kažeš, veliki Dinamovac. Na njegovu žalost mislim da nije dovoljno dobar da jednog dana bude trener prve ekipe Dinama, nije više baš ni tako mlad.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    ja sam igrao protiv njega na Sava centru s nekim veteranima, dobro me izmlatio :lol:
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Znam ekipiu koja se baš puno druži s njim, vele da je lud ko šiba.
  • Benedikt
    264
    Mislim da Sopić ima plan za nas, a ova izjava je više stvar psiholoških igrica. Naravno to ne znači da ne očekujem apsolutnu Dinamovu dominaciju
  • Ljubo
    1.4k
    Uz dužno poštovanje, ali ako ekipa kojoj su prva dva napadača bivisi igrači Posusja i Sarajeva nama nešto ozbiljno napravi u napadu, mi smo onda u problemu velikom.
  • Nolifer
    15.6k
    Čestitke Šunjiću na prolazu dalje, a i Mmaeu, jer su izbacili "majstore s mora" :lol:
  • Lynx17
    4.5k
    Ocito Bruno u Arsenal done deal. Sucic??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.