• rokikaciga
    16.2k
    Ma ja se slazem da je Zajc top i obozavam ga jer je smeker. Ali to da "tromi" igraci nisu ono kaj Zvone cilja jednostavno nije istina. Ni Vida ni Zajc nisu eksplozivni. Jednostavno nam trebaju i Stojke i Vida...i Smoki i Majer. Da nije otisao u AEK... Majer bi se igrao u HNL, ali dzabe kad je otisao u taj sugavi klub
  • Dzoni
    7k
    I onda ljudi se pitaju zakaj Dinamo nije kao Bodo/Glimt. U Norveškoj bi se igrač kalibra Majera potrudio vratiti kući kad vidi da ne ide vani. Ovdje naše ex primadone idu u Grčke i ostale kurce od liga i klubova samo radi love. I onda se možemo slikati, a sigurno bi u Dinamu bili i bolji i vidljiviji nego u aecima, paocima i ostalim odvratnim klubovima
  • Jurki
    27k
    svima nam je Majer drag, nas domaci igrac, dao nam je najbolji nogomet.. ali umjesto koga bi on igral? Za koju placu? Majeru nije cilj da se u situaciji kad lovi mozda zadnji jaci ugovor spusti s placom u gabarite koje mi mozemo platiti.
    Isto tak mi smo osuđeni na prodaje i moramo razvijati mlade igrace.
    Pored iskusnjara McKenne, Radeljica, daj Boze da Livakovic dojde, Misica, Zajca i Orse.. sad imamo 6 iskusnjara.. a svi zele igrati maksimum minuta.
    Kak bi razvijali igrace za prodaju?
    Njemu bi morali dati ogromnu placu, a za ligu prvaka nije prevaga. Za Hnl nam ni realno ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.