• Paggini
    93.2k

Pa daj mi sliku, ako misliš na onaj grb u talijanskim bojama, to je grb osvajača prvenstva koji je i Napoli imao kad je osvojio, a ne zastave italije same po sebi.
  • javolimtebejako
    5.8k
    ako se ne varam to su 2 razlicite stvari. grb osvajaca kupa je okrugao, dok on misli na ovaj talijanski stit. moguce da su bile i obje stvari istovremeno na njihovim dresovima

edit:

110825619833-1-uwmj2lxvudzs4t0x.webp
  • IceMan
    4.2k

/IMG-1219.jpg

Evo od Juventusa.

Isto su u tim vremenima pred 10-15 godina imali Inter i Milan.
  • Paggini
    93.2k
    Pa da, kao sto sam rekao, to je za osvajača prvenstva, nije keljenje grba iz razloga što su talijanski klub.

Postoji poanta zašto ga stave, a ta poanta nije da svima daju do znanja da su talijanski klub
  • IceMan
    4.2k
    Pa da, kao sto sam rekao, to je za osvajača prvenstva, nije keljenje grba iz razloga što su talijanski klub.Paggini

Di si to rekao?

Pitao si kad su imali Talijansku zastavu napred. Imali su.

Al kolega je ispravio kazavši da je to za osvajača prvenstva.

Al pa i mi smo to isto :grin:
  • NerminB
    1.8k
    Kiceraj u svakom slucaju..
  • Paggini
    93.2k

Ali to nije talijanska zastava, to je grb osvajača prvenstva u talijanskim bojama koji se tradicionalno stavlja na dres osvajača prvenstva.

Ono što ti želiš je staviti hrvatsku zastavu, to je potpuno drugi kontekst i poanta, što pokušavam objasniti
  • emilperska
    17.5k
    Ovaj dres Bruggea baca na nas drugi iz sezone 99/00.

Tu si je Castore ili netko iz Bruggea u odnosu na GNK dao malo više truda nego za ovaj naš. Ovaj naš je sad kad ga 3d gledam baš generički i nekako jeftin dizajn.

Tipa i prvi dres je jednostavan, ali je prelijep. Ovaj mi je nekako sfušaren. Da se izbaci samo da se izbaci.

Prvi i treci dres su mi super. Četvrti je onako ok, ali sami smo ga birali u većini pa ga moramo i prihvatit kakav god da je.

Drugi mi se ne sviđa.
  • emilperska
    17.5k
    Btw dogodine je 30 godina od Partizana, tocno na današnji dan.

Taj događaj zaslužuje svoj dres u maksimalnoj replici koliko ide.
  • IceMan
    4.2k

Aha da, to nije zastava, to je nešto kao slično. :lol:

Pa Talijanski osvajači stavljaju to gore za prvaka.
    Meni se to sviđa.

A tebi očito muče neka velika hrvatstva i slično kad si u tom smjeru pokrenuo raspravu.
  • tom
    399
    uzalud mu pokušavaš objasniti
  • Paggini
    93.2k
    Talijanski osvajači stavljaju to gore za prvaka.
    Meni se to sviđa.
    IceMan

Pa to mi je ok, da postoji neka tradicija koju možemo s klubovima drugim dogovorit, da se radi takav grb ili štit, dogovori se dizajn, to da, onda ima smisla.

Ali mi nema smisla keljenje zastave iz razloga jer eto, stavljamo zastavu.

tebi očito muče neka velika hrvatstva i slično kad si u tom smjeru pokrenuo raspravu.IceMan

Ma kad si takav Hrvat veliki, istetoviraj si zastavu na čelo
  • IceMan
    4.2k
    Ma kad si takav Hrvat veliki, istetoviraj si zastavu na čeloPaggini

Ma ja nisam tak veliki.

Ti jesi?
  • emilperska
    17.5k
    Koji vam je kurac?
  • IceMan
    4.2k

Pa ja sam izrazio da mi se sviđa zastava naprijed.
    Znači svoje mišljenje. I ukus.

Frajer počne nekakva hrvatstva tetoviranja na čelo itd..

Frustracije očito nekakve, jutarnje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.