• javolimtebejako
    5.8k
    cisto solidan dres, ne mora i ne moze svake godine 4 dresa oborit s guzice. bitno da je domaci jeben. idemo dalje
  • NORTE
    26k
    Dres možda izgleda generički, ali je jednostavan, nakon puno godina čisto bijel s plavim elementima i grbom u original bojama.

Moja apsolutna podrška za ovaj dres.

Na travnjaku će to izgledati jako dobro, na ponos dinama.
    C81qD37.jpg
  • Dzoni
    7.1k
    Solidan dres, sviđa mi se font na njemu. Nisam velik fan grbova na sredini dresa. Drago mi je da je konačno prava bijela boja ona kojom je obojan gostujući dres bez onih glupih uzoraka 22/23.
    7.5/10
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    konacno bijeli gostujuci dres nakon dugo godina :starstruck:
  • IceMan
    4.2k
    Meni okej boja i dres, al mi se ne sviđa grb na sredini.

Po meni bilo bi puno ljepše da su stavili na jednu stranu grb a na drugu castore, ili još bolje - Hrvatsku zastavu
  • Nolifer
    15.6k
    ili još bolje - Hrvatsku zastavuIceMan

Pa da, top ideja. Mislim da ju imaš na dresu od futsal Dinama :love:

IMG-3261.jpg
  • NKDZ86
    9k
    šteta i čudno mi je da za obljetnicu Građanskog nemamo nikakav dres s posvetom na njega i to vrijeme.
  • IceMan
    4.2k
    329CEF5E-8057-40F5-90E7-3F512E44AC64.png

Ovak nekako mi se sviđa.
  • Paggini
    93.2k
    Kakve hrvatske zastave po dresu, dajte molim vas.

Ili recimo još jedan bolji prijedlog, da nazovemo klub Hrvatska. Ili hmm, malo više internacionalno, Croatia, da se zna koliko smo hrvatski klub jer glupo je ovako, samo grb Dinama, kako će netko znati koliko volimo ovu zemlju i sve to skupa
  • javolimtebejako
    5.8k
    imamo sahovnicu, sta ce nam i zastava naprijed? od iza kao sto je na dresovima od FD moze
  • IceMan
    4.2k

Pa opce nema veze s Hrvatstvom nego s vizualizacijom.

Pa i Talijani (Juve Milan, Inter i sl) su imali na dresu talijansku zastavu, i baš je dobro izgledala.

Meni.

Tebi jasno - nije.
  • badjibadara
    10.3k
    šteta i čudno mi je da za obljetnicu Građanskog nemamo nikakav dres s posvetom na njega i to vrijeme.NKDZ86

Klub je dao šansu navijačima da dizajniraju i izaberu…
    Možda u srpnju 2027…

Poigrao sam se sa dresom Croatie Bloemfontein iz Južne Afrike (1982.), kad ste već spomenuli zastave i ime Croatia

Zr8heLB_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=grand

Kao majica bi bio ok, kao dres ne baš.
  • Paggini
    93.2k
    Kad su oni imali talijansku zastavu, nešto se ne sjećam?
  • IceMan
    4.2k

Slabo si pratio onda nogomet.
  • Droljo
    30.4k

Kapetanska traka kao lajtmotiv :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.