• danguba
    16
    Ne znam da li je tema za ovdje, ali Varela još stoji na web stranici kao član ekipe..
  • podravskimodrikibicPMK
    370
    i u GNK Dinamo aplikaciji, kao i Zebić, Mikić, Brundić i Šunta za koje se zna da idu u drugu momčad Pretpostavljam da to tako ne bi trebalo s obzirom da iznad piše prva momčad
    Screenshot-20260721-130441.jpg
  • Gradina
    299
    Ne razumin šta znači da dijelimo iste vrijednosti s kineskim brendom pametnih telefona, ali ajde...
    Također, nadam se da nam cijela suradnja neće biti kritična kao ovaj prvi video
  • C@ptain Koons
    469
    Jel netko probao uključiti emitiranje sa dinamo+ na TV i da mu prilikom pokretanja videa javlja kako je "Došlo do pogreške tijekom zahtjeva!" ?

Edit:

[img]http://Screenshot-20260723-212318-Dinamo-Plus.jpg
  • Chess96
    299
    Išao sam nekome poslati onaj video sa slavonskim riječima i nisam ga mogao naći. Je li moguće da su komentari na Godin račun bili toliko grozni da su morali izbrisati cijeli video?
  • Crusades
    25k
    Ovosezonski vizuali su još bolji nego prethodni.
  • rioda
    17.7k
    Ovaj vizual za rasprodanu tribinu bih jedino malo promijenio, u fokusu je naziv tribine, a ne informacija da je rasprodana
  • Crusades
    25k
    Kent banka novi sponzor. Imat će logo negdje na dresu.

Na slici sa predstavljanja logo je ispod broja na leđima.
  • criticus
    8.9k

Mogu li pogurat Livakovića?
  • Masto
    2k
    digo boban kredit kod njih
  • Jurki
    27.1k
    Turci su vlasnici.. pa nek se malo potrude.
  • criticus
    8.9k

Na to sam cilja...
  • fakin
    5.7k
    E ovakve video najave sam trazio prosle godine, drago mi je da se vidi taj napredak, svaka čast.

Jedva čekam vidjeti video s Livijem
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Je li vrijeme mozda da Bakrar dobije sluzbenu objavu za rastanak sa zeljama i pozdravima? Iznimno vazan igrac u sezoni u kojoj je povratak titule bio imperativ.
    Vec je predstavljen u egiptu, posao je sluzben, jedna lijepa objava bi bila prikladna.

RPG takoder, ne znam do koje mjere se zamjerio ljudima u klubu, ali ako mmaee dobije zelje i pozdrave za posudbe u pafos i qarabag, valjda moze i rpg koji je za razliku od mmaeea nesto igracki pruzio klubu.
  • Ruki93
    207
    Nije bila objava ni za posudbu Cordobe, po meni nije cak ni bitno koliko je dao za klub, takve stvari se trebaju sluzbeno objaviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.