• ksapi
    8.7k
    Kakve mrtve rotacije u trecoj tekmi sezone, pogotovo u ovoj mjeri? Pa da opet na proljece imamo kaos i neizvjesnu borbu za naslov? Nema sanse da Kova to napravi, kakav crni Prevljak koji je potpisao prije par dana
  • Infinity
    21.2k
    Fila - vale, sergi, gale, mpv -misic, stojke, kaca - hoxha, beljo, topicCrni86

Podsjeti me na zlatna vremena kad se u reprezentaciji BiH nisu znala imena i prezimena igraca, nego su igrali Spaha, Seo, Pjanke, Vedo, Dijamant, Miske i ostali. Dizala mi se kosa na glavi od tog tepanja igracima :lol:
  • DiddyGuela
    6.3k

Mene ovo podsjeca na izbornika Denu i citanje popisa za SP.
  • Fan
    2.5k
    Filipović
    Valinčić-Galešić-McKenna-Vinlof
    Mišić-Kačavenda
    Stojković
    Topić-Beljo-Orša

Mislim da će iza izvadit Godu jer je jednostavno ušao limitiranije od normalnog u sezonu, a Vinlof je pokazao da bar ima energiju i pravi pristup, uz to što je vjerojatno po svim parametrima, ako ne bolji, onda bar isti.
    Razlog zašto mislim da Dominguez neće igrat nije zato što nije bio dobar nego jer mislim da je krepao u utorak i treba mu izgleda da dođe do zraka, zato ga je i vadio nakon 90 min.
    Za Mišića nemamo zamjenu i mora igrat. Zajc nek odmori, Kača je apsolutno zaslužio povjerenje, kao i Topić gdje je Lisica jednostavno zasad nepouzdan.
    Stojković i Beljo su no braineri, a mislim da će se Orši dat prilika da normalno uđe u sezonu i ekipu, sa malo obrambeno limitiranijom ekipom pa da vidimo ima li naznake da to može bit onaj stari Orša il ne.
  • Makedonion
    198
    pa Kova to nece napraviti. A kako ce to ispasti, budemo vidli
  • Crni86
    23.1k
    Mckennu treba izvadit, nije proso pripreme, doso je sa sp i odigrao sad 200 minuta u 7 dana. Dobro ce mu doc malo odmora pred kaotican raspored koji nas ceka. Galesic ce nam cak mozda i bolje doc jer ocekujem da ce se Belupo zatvorit.

Vinlof mora dobit priliku ispred Gode nakon zadnje tekme.

Kacavenda je zasluzio start sa zadnje dve tekme, Stojketu treba dat minute prije europe.

Topic je sa zadnje dve tekme zasluzio izgurat Lisicu iz prvih 11.

@Infinity sad puna prezimena da ti se ne dize kosa na glavi, ak je uopce ostalo kaj kose na njoj :smile:
  • DerHerrKool
    1.5k

Logično, ali sumnjam da bu Kova promijenio 5,6 igrača
  • Infinity
    21.2k
    ak je uopce ostalo kaj kose na njoj :smile:Crni86

Ima, ima, frizura kao u Batistute :lol:
  • vjeko1701
    27.2k
    Iskreno, mislim da bi Kačavendi bila medvjeđa usluga da ga se sad stavi u prvih 11 jer će nam protiv Belupa ipak trebati više kreative a manje trke. Mišić-Zajc-Stojković bi mi bio vezni red.

Vidovića bi vratio na lijevo krilo jer će nam tamo trebati tehnika i kombinatorika, Topić je zaslužio početi na desnom. Odmorio bi i Domingueza koji je izdušio prekjučer i McKennu koji nije imao pravi odmor niti je prošao pripreme. Stoperi bi mi bili Radeljić i Gale.

Vinlof je zaslužio startati na lijevom beku, Valinčić mora startati na desnom da se vidi dal se može nadograditi pozitivan moment nakon kaj je odlučio protiv Thuna.

U napadu Beljo, treba ga zagrijati za utakmice koje dolaze. Ako će rezultat biti jako dobra oko 60te minute, ubacio bi Prevljaka čisto da se osjeti sa ekipom i da se počne polako uigravati u natjecateljskim utakmicama.
  • Crni86
    23.1k
    mislim da bi Kačavendi bila medvjeđa usluga da ga se sad stavi u prvih 11 jer će nam protiv Belupa ipak trebati više kreative a manje trke. Mišić-Zajc-Stojković bi mi bio vezni red.vjeko1701

Mislis da ga se ne stavi

Mogu se slozit, vise sam iso iz aspekta da bi dao malo i zajcu predaha jer je odradio 200 minuta u zadnjih 7 dana, a kacavednu nagradio. Izganjat rezultat pa napravit zamjenu oko 60. I ubacit kacavendu onda umjesto zajca.

Beljo mora bit gore, pa i s hoxhom sam se mozda zaletio. Treba i orsu dotjerat do forme.

Super je kaj se radeljic i gale poznaju jos iz rijeke, tak da mogu bez problema odmah bit zajedno gurnuti u vatru. Ne bi smijeli imati previse problema.
  • vjeko1701
    27.2k
    Kačavenda definitivno ka zamjena barem zadnjih pol sata. Al ne bi sad odmah u prvih 11 i to u utakmici gdje nam njegov profil nije tolko presudan. Orši također minutaža s klupe.

Radelja i Gale, apsolutno. Već su igrali skupa, za Belupo moraju biti više nego dovoljno dobri.
  • veselko tenžera
    8.4k
    Ako će rezultat biti jako dobra oko 60te minute, ubacio bi Prevljakavjeko1701

uh kako bi ovo na volej dočekala "Kova nema pojma" ekipa...
  • Droljo
    30.4k
    Svi bi mi htjeli vidjeti prevljaka ali isto tako da se belju ne vadi u 60oj jer je pokazao koliko golova može zabiti kad igra svaku 90 minuta. Čudna situacija :eyes:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.