• Dinaminjo
    2.3k
    Ja bih u ovom trenu bio presretan kad bi on postao kopija Zajca

A mislio sam da mu je plafon visi
  • scooniepenn
    7.1k
    Da bi postao Zajc mora podići voljni moment (izražen kod Zajca), povratnu trku i duel igru. Sve to mu je na sablasno lošoj razini za vrhunski nogomet.
  • austrijanac
    12.6k
    Nek se neugleda na Zajcovu povratnu trku - isto je bila losa u globali ove dvije tekme.

Ostalo se slazem, jucer je bas bilo za goli kurac.
  • Roky
    145
    I dalje nekako mislim da on nije vezni nego krilo dva puta se pokusava s njim na 8 ili 10 ne isporucuje dok na krila ima doprinosa...
  • Zagi
    18.6k
    Moze se samo ugledati na Kačavendu. Nikako na Zajca po tim segmentima.
  • ElDorado
    12.8k
    On je povucena spica u 4-4-2. A mi to ne igramo
  • Roky
    145
    On voli loptu i dosta prostora na 8 toga nema tu treba dobra odluka utrcavanja on to nema jucer sam ga pratio kad su Valincic,Lisica i on tamo on se izvlaci po loptu kao neki kreator ne znam kako bi to objasnio nije utrcavo iza ledja niti jednom drzi se vrha 16 i spusta prema centru po loptu i kad je dobije ima dodir vise po meni al dobro nisam ja strucnjak...
  • veselko tenžera
    8.5k
    Vida je toliko loše odigrao da 5 ljudi zaziva njegov povratak na krilo tvrdeći da je tamo bio dobar :smile:
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Moram reći jednu stvar koja me je više nairitirala pd njegove neučinkovitosti. Dakle, u obadvije utakmice kada bi on krenuo u pressing bi protivničke igrače lovio rukama kao naivna curica koja nikad nije loptu taknula i uvijek mu je suđen prekršaj, a nama naivno prekinut pokušaj oduzimanja lopte. Maše tim rukama kao budala
  • rioda
    17.7k

A mene jedna druga stvar, vraćanje unatrag s loptom u nogama. Jučer u prvom poluvremenu sam izbrojao 3 ili 4 takve situacije. Dobije loptu, oslobodi se odmah u primanju igrača i bude u prednosti par koraka pred njim, ali se onda vraća unatrag. Ne znam kako to objasniti osim što je vjerojatno svjestan svoje brzine (sporosti) pa se boji krenuti prema naprijed.
  • Zagi
    18.6k
    I onda to usporedi sa akcijom iz koje smo dobili igrača više.
    Za mene nema dileme koje davati minutazu.
  • scooniepenn
    7.1k

Zajcova povratna trka nija dobra, ali Vidoviceva je jos gora. U tom segmentu igre su los i jos dosta losiji.
  • Droljo
    30.5k
    U formaciji koju mi deremo jedino bi nam pasalo da igraju dva mišića i stojković.
  • Crni86
    23.2k
    Zajc je vec u godinama i kapaciteti su mu se smanjili.

Za Vidovica se govorilo da ima fenomenalne kapacitete, e sad stvar je navike i voljnog momenta da to iskoristi. Pitanje je struke da li oni misle da to mogu promijeniti kod Vidovica. A ocito misle, kad ga se gura na osmicu.
  • ElDorado
    12.8k
    Vidovic jednostavno nema kontinuiranu motoricnost. Nikad od njega osmice. Povucena spica u 4-4-2. Mi to ne igramo. Alternativa jedino to krilo s ulazima. Ili lazna devetka, a to jos nitko nije probao niti ne bu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet