• KristijanHR
    373
    Neki su već spomenuli, ali i ja bih se pridružio "sočnim" željama pojedinim likovima za zapada dolje...lik blizu mene nije vadio Vidovića iz usta, jedno 10 puta mu majku spomenuo, također i Lisici,Filipoviću..gade mi se takvi likovi, dam se kladit da početnih 11 ne znaju napamet nabrojati
  • Jurki
    27k
    moramo se sjetiti jos jedne "gospodske" i "kulturne" nacije.. Austrijanaca.. kad smo igrali protiv Salzburga i kad je od te fine i uglađene "gospode" sa tribine doletjela flaša Mandzukicu u glavu.
    Oni jesu gospoda kad njima idu stvari u prilog.. al kad nejdu.. onda pokazu svoje pravo lice.
    Kultur mittel Europa.. aha how yes no.
    Germanski cigani.
  • Zagi
    18.5k
    Ma kuzim ja tebe i osjeti se od početka da imaš i neka pozitivna iskustva i želiš efektivno reći da nisu baš svi isti.
    Naravno da nisu, naravno da ima i apsolutno sjajnih ljudi.

No ono kaj ja hoću reći je da ovakvo ponašanje baca ljagu na cijeli grad i cijelu drzavu.
    Iskreno , zaboli me za njih. Nadam se da ćemo mi izvući neke pouke.
  • Hnlovac
    7.2k
    a oni nas od svih mozda i najviše gledaju svisoka, svi mi smo mnogima od njih "yugos" a oni su gospoda
  • lukaoj
    350
    Al ovi koji pisu da je Kovacevic pogodio s izmjenama...mislim, zamjenio je oba krila za oba krila i Vidovica za Kacavendu, sablonske zamjene koje bi svaki trener ucinio...
  • ZG plavi 01
    495
    podsjeca me to na jednog naseg donedavnog izbornika
  • Zagi
    18.5k
    A jbg, kaj bi ti. Izmjene su donijele rezultat i bolju igru, dakle pogodio je.
    Neke druge opcije niti nema.

Druga je priča kaj se momčad iz 60.-70. minute trebala startati.
    Te Gale uz Domingueza.
  • KristijanHR
    373
    haha a dobro, nisam bas mislio doslovno, al da...previse se boguje i mame spominju nasim igracima, a sezona nije ni krenula kak spada
  • Ludovic IX
    12.3k
    ma normal da u sebi se ljutiš i psujem kroz zube ali bodri kad n3jde a ne samo kad je sve super. Tu na zoni je jucer 80% ljudi samo sralo za vrijem3 tekme. Zamislis se koliko ti ljudi vole dinamo kad mu nejde kako spada.

Sram te ponekad s kim dijeliš tribinu i forum
  • MM17
    337
    Da je bilo ne znam kak dobro nije, ali da je bilo kriminalno i to u obje tekme, to isto nije. Jesmo prošli, da jesmo. Kaj smo trebali pikirati top formu za drugo pretkolo? Zna se kad moramo biti u formi, a to je za mjesec dana. Sjetite se samo riječi našeg velikog stručnjaka, bivšeg igrača i trenera Krune Zdravko mislio sam da idemo na duge staze Jurčića nakon utakmice Španjolska - Zelenortski otoci, gdje je rekao istinu, a to je da Španjolska gleda da je u top formi za 35 dana, pa isto tako se može i na nas primjeniti. Uprava je ušla u rizik po meni i prošli smo i siguran sam da pravi prijelazni rok za nas kreće na Oluju dan nakon kaj osiguramo plasman u play off lige prvaka.
  • lukaoj
    350
    uveo je jedino kaj je imao. Krila su ti bila losa i sterlina prvo poluvrijeme. I normalno da si ih zamjenio. Nije to neka vau izmjena. Isto kao i Goda koji je bio kriminalan prvo poluvrijeme. Svatko normalan bi ga zamjenio.
  • Mr Anderson
    21k
    Dobro, što je po tebi onda trebao napraviti?
  • Zagi
    18.5k
    sablonske zamjenelukaoj
    uveo je jedino kaj je imao.lukaoj

Nije to neka vau izmjena.lukaoj
    Kaj bi bila vau izmjena? Daj jedan primjer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.