• Dani Olmić
    2.2k
    U PO-u opet mozemo na AEK…gadno
  • criticus
    8.8k
    Jel se može igdje pogledat danas Žalgiris i Klaksvik?
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Meni je svejedno protiv koga igramo ako igramo lako treba i damo sve od sebe ,sa respektom i bez podcjenjivati protivnika. Ako to bude igra kao jučer , svi su nam prijetnja
  • NoSkillan
    365
    danas igraju klaksvik/zalgiris, kad bi se po vrijednosti usporedivali sa hnl klubovima klaskvik bi bio rudes, a zalgiris slaven belupo cisto radi usporedbe
  • Dudu
    3.2k
    Nemojte se iznenaditi da Klaksvik prođe, u prvoj utakmici su puno bolji bili od Žalgirisa.
  • Forenzicar
    46
    Ždrijeb za PO je u ponedjeljak?
  • Kumerle
    3.2k

Kakvo je vrijeme došlo da si ti negativan, a fakin pozitivan :lol:
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    haha ma nisam negativan buraz ,nego samo realan. Ono jučer ,pa ja sam lebdio od sreće na kraju. Reko kbh tolike kilometre sam prešao i opet po tamburi . Prošli sve za 10 , ali da kažem da je dobro nije . Opet sve ko prošle sezone , spori, tromi ,i podcijenili smo ih. Samo kažem da sa pravim pristupom možemo sa svima , a tipa lako ćemo onda se moramo dobro potruditi i protiv slabih protivnika
  • Sajla
    22.4k
    tolike kilometre sam prešaoKujtim Shalla

ma to je bio plan od početka, samo nisu ljudima rekli. 17k na stadionu, ljudi poput tebe prešli pola kontinenta da dođu na utakmicu i onda da bude 3-0 u prvih 15 minuta pa da do kraja bude dosadno? ovako su nam pružili 120 minuta neizvjesnosti, cijeli spektar emocija od depresije do euforije, svaki cent se isplatio i svaki prijeđeni kilometar je postao dvostruko vrijedniji! ;)
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    sve si dobro rekao , pogodilo se , a bilo je milion misli u glavi
  • NoSkillan
    365
    kog bi radije klaksvik ili zalgiris? nijedna ekipa nema skupljeg igraca od milijun€
  • Niko1986
    8k
    Ja bih radije Žalgiris, kraći put, ne mora se na umjetnu travu i po nekom renomeu rekao bih ipak slabiji protivnik. Na SuperSport aplikaciji ima prijenos, znam da igraju na zamjenskom stadionu, ali ovo je doslovno kao da mi pretkolo igramo na Klaki.
  • vjeko1701
    27.1k
    Ček, tolko prođeš i prirede ti spektakl od 120 minuta sa preokretom, crvenim, VAR provjerama i golčinom u zadnjim minutama za prolaz a ti se žališ?

Ništa, drugi put onda mora do penala.
  • Bosna86
    12.9k
    Daj netko link
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.