• Pavinho
    586
    Majer u Aek-u
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Pratite li rat insajdera, jaci nego na zoni. Svi su protiv fabrizia romana
  • rokikaciga
    16.3k
    Sto se desvaa, uputi nas :grin:
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    A zakacili su se Fabrizio i onaj Pletenburg, Pletenburg ga prozvao za here we go Diomandea koji se nije desio bio jos. Onda je fabrizio podjelio neke poruke ovog pletenburga i kako je promasio da postoji interes sitija. Onda mu ovaj uzvratio kako je napisao here we go za Guehija u liverpoolu koji se isto nije desio. Imas na trylimit.less na instagramu neka stranica .
    I neki rorytalksfootball isto objasnjava sta se desava mozete i tamo vidif
  • rokikaciga
    16.3k
    Kakva djecja posla. Fabrizio je zohar, insajderi nam unistili danas rjetke trenutke kao sto smo mi dozivjeli sa Bennacerom. Da se probudim u 4 ujutro pisat i da ne mogu zaspat jer vidim da je Dinamo doveo top igraca
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    to mi je najžalije ikad sto je on objavio a ne da vidimo malo d.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Aek-uPavinho

Samo kad cujem AEK mi se zgadi sve
  • Zg123
    4k
    Nova reciklaza u Italiji, Mancini novi izbornik. Ranieri tehnicki direktor
  • Dinamovapriča
    935
    Ortega je novi igrač Olympiakosa.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Jako ispod radara prolazi Infantinova nova ideja, sto je po meni jako zabrinjavajuće, privatizacija SPa je jedan od najgorih poteza u povijesti nogometa. Mislim da većinu u top 10 drži Gianni. Pored njega Sepp izgleda kao svetac. Ovo je strašno što se događa…. Nevjerojatno mi je da diljem svijeta nema jače reakcije..:. Kada se osnivala “superliga” diljem svijeta su se digli navijači i svi drugi sudionici u bojkot toga. Ovo je jednako velika pizdarija i svi šute, ništa se ne komentira, ništa se ne događa….. Na rubu je da se izgubi reprezentativni nogomet zauvijek…. Nije mi jasno kako taj čovjek još uvijek ima poziciju, kamoli da je favorit za novu poziciju, ovo je strašno……
  • Zg123
    4k
    Jugoslav novi trener Olimpije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.