• vlatkomarkovic
    3.7k

Govorim ponajviše o privatizaciji SPa uz sve druge gluposti…. SP od 64 je jako primamljiv, ali pitanje je kako će se puniti, da ne bi privatni investitori imali pravo na wild cardove itd. Ja mislim da sada nakon 48, možeš napraviti jednako kvalitetan 64 uz uvjet da Europa ima tipa od novih 16 mjesta posla, 2 j. Američke, 3 afričke i ove ostale 3 me boli kurac. Ali Infantino sigurni ne razmišlja o tome, nego kako gurnuti Kinu ili Indiju ili kogagod…. U globali ti mogu objasniti na bazični način, bi li htio da Dinamo da na prodaju 20% svojih dionica? Ja osobno čak i bi, manji broj, ali samo ljudima tj kompanijama koji kao u Njemačkoj su preko XY godina sponzori kluba i s pravom povratne kupnje po unaprijed određenoj cijeni. Pogledaj šta se dogodilo s Europskom košarkom, Davis Cupom, F1…. Šta se događa kada uđe tako kapital…. Svi dobiju osim fanova…. Da je po njegovom ne bi proširenjem ušli Italija, Poljska, Irska, Danska nego Bahrein, Kina, Indija i slični….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.