• NB86
    17.6k
    Vratit decka na lijevo krilo, odlicno odigrao tamo kraj prosle sezone pogotovo kad ima stojkovica na terenu s kojim sd odlicno dopunjava, ovo nema smisla
  • Zagi
    18.6k
    Aha okej, znaci nakon dve tekme otpises igraca? Nadam se da necemo tak i nove igrace. Onda je sad i orsa otpisan? Decki se promijenila pozicija shvatite to vise kao da je doso tek sad na ljeto.Crni86

A nemremo tako. Nije on drastično promijenio karakteristike time kaj ga je trener malo priblizio sredini.
    Da, biti će bolji sa vremenom ali će svejedno biti nedovoljno ekplozivan i pretjerano mekan.

Nije fer reći da ga otpisujemo nakon dvije tekme. Otpisujemo ga radi te dvije tekme i dvije kompletne sezone.

22 godine su tu, drugi stoje u redu .
    Bodovi čekaju osvajanje, a nebumo više igrali protiv slovenskih davljenika.

Najgore od svega je to da smo se ovim eksperimentom dodatno oslabili na krilu.
    Nepotrebno.
  • dotepenacdubrava
    23
    Vidi je zbog fizičkih kapaciteta HNL nažalost plafon. Meni on na terenu izgleda kao supertalentirani 17-ogodišnjak...
  • Crni86
    23.1k
    Nije on drastično promijenio karakteristike time kaj ga je trener malo priblizio sredini.Zagi

Igrat krilo ili osmicu su dva razlicita sporta.
  • Zagi
    18.6k
    Ok. Imaš svog favorita i nisi nimalo realan.
    Poštujem.
  • Crni86
    23.1k
    vidovic uopce nije moj favorit.

Samo vidim poveznicu sa stojkovicem. I tocno ovakve komentare: prodaja, kome mi dajemo priliku. Pa vam je pokazao da ste u krivu.

Jedna lasta ne cini proljece, niti je on zbog prosle tekme odlican veznjak, niti je zbog ove kriminalan.Crni86
    Ja ne kazem da ce Vidovic biti top ili flop. Samo kazem da trcite pred rudo sa zakljuccima kao i sa stojektom.
  • Zagi
    18.6k
    Stojković je tu bio 6 mjeseci (ne računajuči toplice) i okej, neki sudovi su se prebrzo donijeli. Fer.
    Ali Vidović je tu treću sezonu i nemreš izbrisati prve dvije na temelju promjene pozicije.

To kaj je on mekan i izbjegava duele je pitanje mentaliteta, ne lokacije na travnjaku.
    A fajter ili jesi ili nisi.
  • Crni86
    23.1k
    Pa malo je razlika kad igras na krilu di su ugl svi laksi igraci, igraci koji opet i ne udaraju toliko. Gdje si uz crtu i nije tolika guzva.

Ili kad igras u sredini pa naletis na nekog zadnjeg veznog kao sto ih Thun ima koji te udara, vuce gdje god te stigne. Kad bas nemas svo vrijeme ovog svijeta pa mos loptu malo duze zadrzat u nogama.

Sad se sere po njemu, a prvu utakmicu kad je bio nas najbolji igrac preko kojeg je svaka opasna situacija dosl ste bili tiho. Nemam problema s kritikama, ali gledajmo onda kompletnu sliku, a ne da uzmemo jednu utakmicu koja nam pase i to je to. Nit je top veznjak zbog prve utakmice, nit je flop zbog ove jucer.
  • miro
    9.4k
    Ovaj dečko fakat zna, vidi se i da na malom prostoru može okrenut 2-3 protivnička igrača, aaaali....
    duel igra mu je smiješna za ovu razinu nogometa, a upitan je i voljni moment da to promijeni. Inače je baš tip igrača koje volim, ali bez drastične promjene ova dva elementa, ovo će mu biti zadnja sezona u Dinamu, a mogao bi biti odličan joker s klupe, jer nam može odigrat 2 deficitarne pozicije
  • NKDZ86
    9k
    već 2. tekmu za redom se šeće po terenu, na klupu šnjim!
  • Masto
    1.9k
    koliko sam uplatio dobar je samo kad igra sa stojkovicem zajedno, sad kao krilo ili umjesto zajca
  • podravskimodrikibicPMK
    350
    i to je argument za njega jel? Brani se igrač koji je dobar samo s još jednim igračem, pa di je tu logika
    Najbolje izvaditi sve veznjake i krila pa da nam se Stojke i Vida igraju. Hoće tada Vida biti na razini? (nije hejt na Stojketa samo ističem kak ga se povezuje s Vidovićem)
    Sve je rečeno o njegovoj duel igri, sve je rečeno o njegovom voljnom momentu, trčanju i defenzivnoj igri.
    Kao dobru stvar mu se uzima tehnika od koje je naša korist? Njegov wow tehnički moment dobijemo možda svaku treću-četvrtu tekmu
    On mi je ko neki futsal igrač, i oni imaju tehniku jel, i oni su lošiji s kondicijom i trčanjem jer im je teren manji ali rekao bi da bi se u velikom nogometu barem više trudili
    Vida na krilu? Ne znam meni ni tamo nije bio niš spec, više bi rekao ukrcao se u vlak dobre igre ostatka momčadi nego što je on gurao. Naravno da je bilo tu dobrih golova i kažem tehničkih momenata poput onog protiv Osijeka (dobili smo 7:0, vrlo vjerojatno bi dobili i bez tog gola), sve u svemu niš spec više opcija s klupe
    Ja bi apsolutno išao u prodaju nakon prvog ulaska u formu dok je kolko tolko mlad.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Doslovno smo plakali nad njegovom sudbinom zato sto igrw krilo jer je on vezni igrač. Nazalost, on njje dobar ni krilni niti vezni igrač. On je nešto izmedju i za hnl je jako zahvalan jer nema tog intenziteta. Jučer čim je malo to brže, jače on gubi svaku loptu. Neznam jel se fizika može popraviti u njegovom slučaju
  • Zagi
    18.6k
    Ja stvarno ne kužim zakaj taj dečko ima tolko sljedbenika na ovom forumu, evo ja stvarno ne vidim zakaj.podravskimodrikibicPMK

Jer se karta plaća zbog Messija , ne Kantea.
    Ili da spustimo malo u našu realnost zbog Halilovića , ne Selahija.

No ti neki rezultat na nivou višem od HNLa sa Halilom napraviti ne mozeš.
    Dok Selahija daš Keku u slovensku reprezentaciju i ne vidim neku veliku razliku između njega i veznih igrača koji su limitirali engleze na Euru (Čerin i Elšnik).

Ništa bez tog ratničkog mentaliteta,a on to nema i bok.
    Gubitak vremena i resursa.
    Daj to sve Kačavendi. Kačavenda je spreman za rat tu sekundu kada ustane iz kreveta.
  • Dudu
    3.2k
    Nemam problem s Vidovićem. Realno znaju svi da nije za jači intenzitet (osim Kovačevića), ali treba netko rješavati HNL utakmice..

Da je trener kao Bjelica koji razmišlja da igra s jednima u HNL, drugi u Europi. Idealan igrač za takav koncept.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet