• Fatos Beqiraj
    2.8k
    Izgledom mi izgleda kao oni sto kasno sazrijevaju, nadam se da je i nogometno tako i da cemo tek vidit najbolje od njega. Ali ovo trenutno je lose, vrlo lose
  • T90d
    3.1k
    Je li imamo kakvu ponudu za njega?
  • Zg123
    4k
    Prodat prvom prilikom, niti je krilo niti je vezni znaci covjek s 23 godine nema definiranu poziciju i trazi se. Za moderan nogomet nije jer je trkacki i defanzivno na smijesnoj razini, to sta on igra moze proci jedino u raspalom HNL
  • Masto
    1.9k
    Sad ce se stojke vratit, zna vidovic tu i tamo dobro doc, al davanje desetke mi od početka nije bilo jasno, mora on to zaslužit prvo
  • Xpert1992
    821
    Navijam za njega, ko i za sve decke da se izbore za svoje mjesto. Al on mi je bas tip da smo svi na festi i on ode nitko ne bi skuzil da ga nema. :rofl:

Ima on taj potez, zna zavaljat nekad nekog, ali da se njega proda, bil bi s tim ok.
  • Orc123
    16.3k
    na krilu da, a u sredini moze igrat prijateljske ili protiv Rudeša i Belupa.....ozbiljnu utakmicu on ne moze izgurat ponajprije trkacki, a da ne govoeim koliko je defanzivno nediscipliniran.
  • hardek
    11.2k
    Volim Vidu ali ovo danas je bilo ispod svake razine. Nisam nogometni trener pa ne znam jel ovako izgleda aklimatizacija igrača na novu poziciju, ali po ovome što možemo vidjeti ispada da mu je struka pucala u koljena.

Po onom što je pružao u prošloj sezoni, i dalje je naše najbolje lijevo krilo u ekipi. Vidjeti ćemo s odmakom vremena da li je stvarno bila pametna ta odluka da ga se makne od tamo i stavi u sredinu.

Po do sada viđenom, trebao je ostati prvo lijevo krilo i da mu Orša bude zamjena
  • austrijanac
    12.5k
    Ni slika one prve tekme gdje je naspram Zajca bio puno bolji.

Jedna tekma, ne treba planut ali ovo je bas bilo lose.
  • Orc123
    16.3k
    ali nije problem odigrat lose jbmu. Odigrao je i Orsa uzasnu utakmicu ali taj voljni moment i trku mu nikad ne mozes oduzet. Vida kad igra lose on izgleda ko amaterski igrac jer svoju losu tekmu ne uljepsa malo ni sa trkom, ni sa agresijom, ni voljom, ni zeljom.....znaci to sad vise nije stvar kvalitete nego jel ti zelis to ili ne.....

Odigrao svoje najbolje tekme na krilu i ja stvarno ne shvacam ovo forsiranje s njim u vezi! Ne shvacam to forsiranje, pogotovo jer na krilu moze raditi razliku i ne dolaze mu do izrazaja toliko njegove mane od kojih je najveca defanziva, obavezna igra i trka bez lopte.
  • Xpert1992
    821

Slazem se. I u karijeri ima najvise tekmi odigranih na krilu.
  • DiddyGuela
    6.3k
    Meni je on drag igrac jos iz prvog mandata u Dinamu ali jebiga... nogomet se igra o oba smjera, jednakim intenzitetom. Vidovic je sjajan sa loptom, vidis da je to igracina... ali onda dođe taj drugi segment i vidis da bi bilo bolje da igra futsal umjesto nogometa. Duel, trka, defenziva, skok... nista!

Zao mi je.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Vidovic je prespor igrač za europski nogomet, da ima 50% Kačavendine snage i energije uz svoju tehniku bio bi top igrač.

Vidovic ce isporučiti svoje u HNL-u, u to ne sumnjam, ali u europi ce ispast iz početnog sastava.

Ako ništa korak sam bliže Starom Kotaču - @austrijanac @Denle
  • Crni86
    23.1k
    Tocno ovakve sekvence je dozivljavao i stojke. Jedna lasta ne cini proljece, niti je on zbog prosle tekme odlican veznjak, niti je zbog ove kriminalan.

Pustite decka sezonu da odradi prilagodbu pa cemo mu sudit.

Na kraju ja sam ocekivao da ce se on najteze snac, jbga fali mu cvrstoce, malo te prgavosti, pozitivne prljavosti, a i voli ju pimplat. Kad te ovak navlace i tuku ne drzis loptu pre dugo. Druga je to prica od krila.
  • Zagi
    18.6k
    Pustite decka sezonu da odradi prilagodbu pa cemo mu sudit.Crni86

Ma da. A koga od idućih nećemo pustiti da bi dali priliku Vidi ...
    -Stojković? ziher
    -Kačavenda? ni u ludilu
    -Šunta? to bi tek bila tragedija

Zajc je jasno puno bolji.
    Još se zaziva i pojačanje.

Mi smo dinamo i toliko dug period prilagodbe dobije Baturna sa 17, ne Vida sa 22.
  • Crni86
    23.1k
    prosle sezone ga je dobio stojkovic pa je mnoge ovdje iznenadio.

Bit ce vremena za sve. Bit ce dosta utakmica. Trebat ce zamjena i sl. Pitanje kakav je plan sa stojketom kroz iducih godinu dana (vjerojatno prodaja).

Aha okej, znaci nakon dve tekme otpises igraca? Nadam se da necemo tak i nove igrace. Onda je sad i orsa otpisan? Decki se promijenila pozicija shvatite to vise kao da je doso tek sad na ljeto.

Varirat ce. Bit ce top tekmi ko u svicarskoj i flop tekmi ko danas. To je sve proces
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet