• Shimano9
    54
    Pa on je školovan u klubu gdje se trčati jednostavno mora, ne možeš biti tamo i labavo raditi. Ali kako su neki već i rekli, on nije igrač koji ima eksplozivno ubrzanje, pa se to čini manje, a i iskustvo kretanja da izgleda kao da trči i više je bitno. Zajc trči sa iskustvom ne jer ima bolja pluća ili ne daj bože da je brži, on je jedan naših najsporijih igrača, a bogami i Rakitić je karijeru napravio tako spor zbog pametnog trčanja.
  • Zagi
    18.6k
    Mene zanima da mi vezni dobija defanzivne duele. To kaj se netko vrati u formaciju je okej ali daj mi neku oduzetu loptu bilo na snagu, agilnost ili anticipaciju.
    Ove nevidljive igre , kretanja i kaj već ne su previše za moje razumijevanje nogometa.
  • Shimano9
    54
    Pa zato i ima struka i ljudi koji razumiju kaj treba danas imati za koju poziciju. Dinamo je ozbiljno složio taj dio i pojačava ga, danas uz trenera imaš milijun ljudi koji kao mravi u pozadini rade, a sve se mjeri i broji, nema više samo okom da igrača gledaš.
  • Droljo
    30.4k
    nema više samo okom da igrača gledaš.Shimano9

Samo oko priznam!
  • Zagi
    18.6k
    Je, pa su mi objašnjavali kako je Ljubičić igračina čije nevidljive kretnje suparnici ne respektiraju.
    To prodavanje magle je za akademiju.

Struka dođe i ode, vjerujem svojim očima.
  • Shimano9
    54
    Struka ostaje, trener i uži krug možda odu. A to što navijači vide i oni koji dovode i plaćaju je druga stvar, a znamo tko je bitniji u sklapanju ekipe inače bi bio kaos kako tko vidi koga kao navijač svaki. A imamo i to da ne znamo psihu i karakter igrača, to samo trener zna koji je s njima stalno. Ljubičić je igrač kakvog moderni nogomet voli, trkač box to box i radnih navika i sportaš. Počeo je dobro, postao stalan, ali se izgubio jer kod nas još uvijek preferiramo tehnički bolje igrače. I ja se slažem, to je i meni draže vidjeti da netko zna podvaliti, proći i sam složiti nešto. A Vidović je baš takav igrač, suprotno od Ljubičića, iako razumijem zašto treneri danas vole takve i zašto desetke izumiru svuda osim kod nas hvala bogu. Iako ih moramo i mi u osmice pretvoriti sa tehničkim znanjem desetki
  • Zagi
    18.6k
    Veliš , vjerujmo struci. Inovativna zamisao na ovom forumu.
    Hvala na objašnjenju kako ne vidimo sve procese u klubu koji utječu na izbor igrača.

Uglavnom, ciničan sam. Sve ovo kaj ti pišeš smo prošli jedno pedesetak puta, barem
  • prefontaine
    10.2k
    Bitno je što struka misli i zna, a navijači ko navijači uvijek nađu neke žrtve i teorijeShimano9

Kakva struka, danas je svatko nekakav qurtschev stručljak.

Vjerujem samo stručnom zonaškom oku!
  • Shimano9
    54
    Vidović je potvrdio danas kako će jak biti na toj poziciji
  • Jos-Optimus
    12.3k
    Isuse dragi, daj se opusti, cimaju te
  • Shimano9
    54
    Ja sam tu zbog Dinama i ozbiljnih komentatora
  • DerHerrKool
    1.5k
    Kakva ribičija na kedera, a mlade ribe grizu :rofl:
  • Ivdzo11
    10.7k
    Vidović je ideja za Thun na osmici, nemamo i neki izbor, ali koristili smo ga i ranije, odlično je odigrao. Thun? Ako želimo Ligu prvaka moramo pobijediti. Dobili smo najtežeg suparnika, ali nećemo kukati, želimo biti dobri, pravi u toj prvoj utakmici, s vjerom i optimizmom čekam tu utakmicu."
  • Orc123
    16.3k
    Ne zelim ga vise nikad vidjeti u sredini. Bez energije, bez trke! To moze proc u HNL ali na Europskoj razini 0 bodova! Stavit ga opet na krilo gdje je pokazao da moze biti rotacija i cak imati odlicne bljeskove! Ovo u sredini nema smisla nikakvog! Hvala Bogu na Stojkovicu.

Ps. Nek se ugleda u Kacavendu koji nema ni 50% njegovog talenta ali to nadoknađuje trkom, trudom i zeljom i pokazao da moze biti odlicna rotacija, bolja od Solde.
  • Xpert1992
    822
    Fascinantno da je Vidovic prosle sezone izgubio mjesto od Hoxhe, lako moguce da ove godine gubi od Kacavende odnosno Stojkovica. Kacavenda ulazi, grize covjek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet