• Shimano9
    4
    Pa on je školovan u klubu gdje se trčati jednostavno mora, ne možeš biti tamo i labavo raditi. Ali kako su neki već i rekli, on nije igrač koji ima eksplozivno ubrzanje, pa se to čini manje, a i iskustvo kretanja da izgleda kao da trči i više je bitno. Zajc trči sa iskustvom ne jer ima bolja pluća ili ne daj bože da je brži, on je jedan naših najsporijih igrača, a bogami i Rakitić je karijeru napravio tako spor zbog pametnog trčanja.
  • Zagi
    17.9k
    Mene zanima da mi vezni dobija defanzivne duele. To kaj se netko vrati u formaciju je okej ali daj mi neku oduzetu loptu bilo na snagu, agilnost ili anticipaciju.
    Ove nevidljive igre , kretanja i kaj već ne su previše za moje razumijevanje nogometa.
  • Shimano9
    4
    Pa zato i ima struka i ljudi koji razumiju kaj treba danas imati za koju poziciju. Dinamo je ozbiljno složio taj dio i pojačava ga, danas uz trenera imaš milijun ljudi koji kao mravi u pozadini rade, a sve se mjeri i broji, nema više samo okom da igrača gledaš.
  • Droljo
    28.9k
    nema više samo okom da igrača gledaš.Shimano9

Samo oko priznam!
  • Zagi
    17.9k
    Je, pa su mi objašnjavali kako je Ljubičić igračina čije nevidljive kretnje suparnici ne respektiraju.
    To prodavanje magle je za akademiju.

Struka dođe i ode, vjerujem svojim očima.
  • Shimano9
    4
    Struka ostaje, trener i uži krug možda odu. A to što navijači vide i oni koji dovode i plaćaju je druga stvar, a znamo tko je bitniji u sklapanju ekipe inače bi bio kaos kako tko vidi koga kao navijač svaki. A imamo i to da ne znamo psihu i karakter igrača, to samo trener zna koji je s njima stalno. Ljubičić je igrač kakvog moderni nogomet voli, trkač box to box i radnih navika i sportaš. Počeo je dobro, postao stalan, ali se izgubio jer kod nas još uvijek preferiramo tehnički bolje igrače. I ja se slažem, to je i meni draže vidjeti da netko zna podvaliti, proći i sam složiti nešto. A Vidović je baš takav igrač, suprotno od Ljubičića, iako razumijem zašto treneri danas vole takve i zašto desetke izumiru svuda osim kod nas hvala bogu. Iako ih moramo i mi u osmice pretvoriti sa tehničkim znanjem desetki
  • Zagi
    17.9k
    Veliš , vjerujmo struci. Inovativna zamisao na ovom forumu.
    Hvala na objašnjenju kako ne vidimo sve procese u klubu koji utječu na izbor igrača.

Uglavnom, ciničan sam. Sve ovo kaj ti pišeš smo prošli jedno pedesetak puta, barem
  • prefontaine
    9.6k
    Bitno je što struka misli i zna, a navijači ko navijači uvijek nađu neke žrtve i teorijeShimano9

Kakva struka, danas je svatko nekakav qurtschev stručljak.

Vjerujem samo stručnom zonaškom oku!
  • Shimano9
    4
    Vidović je potvrdio danas kako će jak biti na toj poziciji
  • Jos-Optimus
    11.3k
    Isuse dragi, daj se opusti, cimaju te
  • Shimano9
    4
    Ja sam tu zbog Dinama i ozbiljnih komentatora
  • DerHerrKool
    1.2k
    Kakva ribičija na kedera, a mlade ribe grizu :rofl:
  • Ivdzo11
    10.1k
    Vidović je ideja za Thun na osmici, nemamo i neki izbor, ali koristili smo ga i ranije, odlično je odigrao. Thun? Ako želimo Ligu prvaka moramo pobijediti. Dobili smo najtežeg suparnika, ali nećemo kukati, želimo biti dobri, pravi u toj prvoj utakmici, s vjerom i optimizmom čekam tu utakmicu."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet