• Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Svi oni koji su Oršića na nostalgiju zazivali natrag će bit prvi koji će ga vilama tjerati iz kluba. Ovo je sramotno što su oni odigrali u prvom poluvremenu večeras. Redom:

- Kovačević nije ni prošle godine bio trener za Dinamo, nije ni ove niti će biti, naš najveći problem
    - Goda “bolji za defanzivu” ekipa veći pyramid scheme nego Herbalife, radije bi gledao Oršića na beku nego njega
    - Valinčićev agent ima bolje mišljenje o svom igraču nego itko na svijetu
    - naš reprezentativac Mišić kod prvog gola pokazao zašto ga Dalić nikad nije pogledao

Ovo je sve teška sramota, koliko god pokušavate spinati ovu priču, baš gadljiva sramota. Lako za ispadanje, ali mi nismo dva konkretna dodavanja spojili cijelo poluvrijeme.
  • Xpert1992
    798
    Covjece ne znas ko je gori kod nas. Nek si rasprave kaj imaju u svlacioni i onda na teren i okrenut to. Nema im druge.
  • Peškaman
    9.4k
    Treba spomenuti i Mišića koji je malo reći, katastrofa.
    Liniju Oršić-Goda na poluvremenu izbacit.
    Oršić ne može i ne smije biti početno krilo Dinama u Europi,točka.
  • Borovljanin
    654
    Volim ja Godu, dobar je igrač za nas, ali Kova je sve pokazao s uvrštavanjem njega u prvih 11.

Ne vjeruje da Thun možemo demolirati. Nema stav - tko je sljedeći, tko još hoće porciju.
  • Filip 91
    2.5k
    Klasična Europska tekma pod vodstvom trenerskog maga Kovacevica.
  • IceMan
    4.2k
    Fali ipak jako, u ovom trenutku limitiranoj ekipi, Bakrar. Pa niko ne ulazi u zavrsnicu, xy ubacaja a jedino Beljo napred naspram 5 Švicaraca.

Najlakše je sad srat, ajmo probat pobodrit dečke sad pa onda srat kasnije. Ak sam se ikaj naučio to je da ne budem general na poluvremenu.
  • crophantom
    5.9k
    Neznas jesu nam losiji bekovi, krila ili osmice danas, mrtva trka
  • YasutoWakizaka
    242
    Thun rasprodao ekipu i bolji su od nas.
    Nijednu jaku pripremnu utakmicu mi imali nismo.
    A ovaj bullshit "tempiranje forme" moze pusiti samo francuska sobarica.
  • Makedonion
    181
    U koga uperiti prstom? Kolektivno su za k****
  • hb1
    767
    Ako je sve krivo i u kurcu bolje da saznamo sad nego kasnije, jer je najranije moguce, ako je sve tako.
  • Pavinho
    583
    Ako odmah ne budu bar 2 izmjene, Kova se treba ostaviti licence
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Da, ali Vidovic je dobar u duelima…
  • Markelo
    3.8k
    Pa pod Kovom je Dinamo na Maksimiru u europskoj utakmici, kanta za napucavanje. Thun nije morao strahovat od uzvrata dok je Kova na klupi
  • Jos-Optimus
    12.3k
    Imamo igrače koji se boje, takvi nisu za ozbiljan nogomet. Filipovic se trese kao šibica, nema dodavanja po podu. Dominguez samo nabija. Goda ne može ni nabiti. Vidović radi presing kao moja baba s 2 ruke. Kova??? Šta blejis? Mijenjaj, deri se skači!

Izvolite izaći u drugo poluvrijeme kao muškarci i vratite ovu utakmicu!
  • hardek
    11.2k
    Sigurno očekujem Vinlofa na poluvremenu, a Hoxhu tamo negdje oko 60.

Ne vjerujem da će vaditi Oršića na poluvremenu iako je zaslužio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.