• Fatos Beqiraj
    2.7k
    Sta ste se uhvatili trenera, serite po igracima ne more kova nikome rec da pogodi pas na 3 metra, da ne izgubi loptu na centru i da skoci u obrani.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Rekao sam si na kraju prošle sezone, sudio bih mu po Europi na ljeto. Zasad ne sluti na dobro...
  • Dinaminjo
    2.2k
    Meni je sve o njemu reklo kad smo vodili na Maksimiru, primili gol i onda se nije usudio ubacit mladog igraca koji je vec bio na crti u zadnjih 5 min

Tek.kad smo opet zabili igrac je usao
  • Diavollo094
    136
    Sam se otpusti
  • Dinamo iznad svih
    681
    Strasno kakva neznalica a i oni koji ga drze na klupi
  • Krizy
    74.2k
    Trenutno u europskim utakmicama:
    3-3-6 17:25 :grimace:
  • Odani Zgd
    1.2k
    Neka nama našeg Kove,ionako bi zamjenu dobili u obliku Šafarića
  • Dudu
    3.2k
    Nema veze, dobar je čovjek
  • fakin
    5.7k
    Ovo je najgore poluvrijeme Dinama u zadnjih 10 godina.

Nije problem gubiti, nije problem kad te ne ide, ali ovako los Dinamo je nevjerojatno. Nemamo jednu smislenu akciju protiv jebenog thuna. Izgledamo gore nego kad smo 9 komada primili protiv Bayerna.

Ako se sad Boban ne spusti u svlačionicu ne znam kad ce.
  • Bernard
    1.3k
    Nemam više riječi gosp.kova..koliko je trebalo ovom švicarskom treneru za prilagodbu?3 utakmice?
    Lik pošalje b ekipu u goste protiv luzerna i dobije,a kostur ekipe mu otišao,a evo nama svi na okupu osim livija pa smo u europskim utakmica loši.
    Daj rotiraj malo čovječe ne budi predvidljiv.
  • mrgud
    826
    Neka ga drže.Koštati će ih samo 30 milijuna eura
  • joesimunic
    250
    Mislim da ako se danas ne desi neko čudo Kova mora biti bivši, pročitali nas kao otvorenj knjigu, a trener nam na klupi ko izgubljen ne zna što ga je snašlo, i čisto sumnjam da on može u svlačionici sad ekipu podignuti, no ajde dajem mu 45 minuta rezerve još..
  • Dinamo iznad svih
    681
    cak i da se dogodi cudo ovaj covjek mora postat bivsi vec sad a trebo je i puno puno prije
  • Zg123
    4k
    Meni kod ovog covjeka najvise na zivce ide sto doslovno znas koje ce igrace staviti u prvih 11, koju ce formaciju igrati i kada ce napraviti zamjene. On kad bi npr izveo protiv nekog formaciju kao Bjelica protiv Atalante mislim da bi se dogodio smak svijeta
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ma i ako popušimo,sumnjam da se bude išlo u smjenu Kove....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.