• Noel
    22.6k
    spominje ujedinjenje kršćanaKrizy

Odličan pokušaj ujedinjenja paležom i uništavanjem tuđe svetinje.
  • Thor
    3.3k
    uglavnom dost uravnotezena osoba, samo mu je ljekova ponestalo na turistickom proputovanju kroz Hercegovinu :eyes:
  • NORTE
    25.9k
    pronašao sam ga na instagramu i ima jako puno objava u kojima spominje ujedinjenje kršćana, pogotovo spominje protestante i kako Gospu ne treba priznavati.Krizy

Imao sam susret s jednim istomišljenikom ovog Poljaka, u tramvaju prije 10-ak godina.
    Polupijani lik je putnicima također 'objašnjavao' da je samo Isus važan za štovanje, a ne i djevica Marija.

Pošto sam bio mlađi i ne toliko u vjeri kao moji bližnji, zamislio sam se nad time, umjesto da sam to preispitao baš s njima, iako mi je Isus vrlo važan u životu, nikad nisam krenuo toliko u vjeru kao moji bližnji.

Nisam siguran da takve treba nazivat sotonistima, iako na neki način i negiraju vjeru, ne bih ni znao opisati pripadnost takvih likova, ali takvim nazivom koji su neki tu napisali danas svakako nazivam masovne ubojice poput nekih državnika o kojima svaki dan čitamo u medijima, ali i njihove vojnike skupa s njima.
  • Masto
    1.9k
    i ja sam imao svoju fazu gdje sam dvoumio katoličanstvo dok nisam doso pameti, vidi se po internetu svašta i onda ako si naivan i nemaš neko znanje o vjeri lako otpadneš i kreneš u pogrešnom smjeru
    Savjet opcenito, malo vise realnosti manje interneta i nac poso ne bi bilo loše
  • NORTE
    25.9k
    Ma nisam se nikad dvoumio oko vjere, nego se samo zamislio nad tom rečenicom.
  • Mlađi referent
    15.9k
    On je kao bio obraćenik, problemi u mladosti.

Očito je u međuvremenu ponovno zaglibio.
  • prefontaine
    10.2k
    Prije par godina je išao pješke u Međugorje, Mariji, Gospi. Postoje i sad objave i kronološki prikaz tog hodočašća.

Ove godine je također išao pješke (evo ekskluzive od mene, to još nitko nije objavio). Čak su neke meni bliske osobe bile u doticaju s njime. Očito je ovaj put povod dolaska u Međugorje bio drugačiji.

Iako mi nije jasno što je radio zadnjih 10ak dana, otkad se nalazi u Međugorju. Je li ga preokrenulo nešto, je li sve ovo bio plan...tko će ti ga znati.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Sile zla udaraju nisko, tko zna kaj ga strefilo
  • modri-kibic
    1.8k
    Radio sam u jednoj tvornici u kojoj su vlasnici "subotari". Pa sam imao priliku pitati o razlici u vjerovanju. Uglavnom oni priznaju samo Isusa, ali ne i to da je uskrsnuo. Jako vjeruju u zagrobni život, ne priznaju djevicu Mariju i svetce. Naravno subota je sveti dan i žene se uglavnom nedjeljom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.