• Roky
    127
    ja mislim da ce izvisit i jedni drugi smrdi mi to previse stari mu je proklet za pare...
  • NORTE
    25.9k
    mislim da nije to jer je 14K solidna brojka, nego zele zaraditi sto vise na ulaznicama (posebno za Europu) nakon sto ogranice pretplate. PodloWarrior

Kako god bilo, nakon već dvije odigrane domaće europske utakmice ograničavaju broj pretplata na 15 tisuća.

Nama su već godinama ograničene na nekih 5 tisuća iako je jasno da bi to lagano išlo preko 10 tisuća.
    Još dok je bio Bjelica prije covida smo imali 8 tisuća pretplata.

Gubaši svakako imaju barem još jednog euro suparnika poslije Pafosa, hnl tek kreće, a očito su dobili mig da će im država izgradit i zamjenski, dok je obnova Poljuda ionako odavno komunicirana.

Što se tiče zamjenskog stadiona tu smo svakako u dobroj prednosti i on nam se otvara za 7-8 mjeseci.
  • Laugreano
    5.8k
    Navodno mu Kek nije htio garantirat mjesto u 11 sto su oni trazili.
  • Ljubo
    1.3k
    a ovi dole su mu to dali jer im je Brajković potrgan, sada sve ima smisla. To je bio tražio i kod nas ali nismo debili da garantiramo ikome ista.
  • Warrior
    167
    Rijeka ako je pametna ce ici po Rebica. Samo ne znam koliko se njemu uopce vise igra nogomet. Ako jos ne bi zavrsio karijeru, mislim da bi si dobro pasali.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Je, Rebicu se bas ide po dril kod Keka.. Rijeka prvo mora rijesit Fruka jer ako ga ne rijesi sad to znaci da ce otic za dzabe na zimu, a to je rupa samo takva.
  • Paggini
    92.6k
    jer ako ga ne rijesi sad to znaci da ce otic za dzabe na zimu,Efes Pilsen

Boban u prosincu na Frukovoj kapiji u našicama

yeahh.gif
  • Warrior
    167
    Zna li se ciji je simpatizer Fruk?
    Obicno za sve igrace cujes, procuri. Ili mi ili tovari, ali za njega nikad. Opcenito mi iz nekog razloga djeluje kao atipican nogometas.
  • prefontaine
    10.1k

Gorica od malih nogu
  • Dzoni
    7k

S obzirom da je iz Našica vjerovatnije Osijek, ako gledamo nogomet
  • Zagi
    18.5k
    Nama takve stvari nebi uopće trebale biti bitne.
    Ta polarizacija koristi samo njima u eliminaciji naših potencijalnih pojačanja.

Tu igru treba jednostavo odbiti u potpunosti.
    To je malograđanština primjerenija pristaništima za brodove do prelijepih otoka Jadranskog mora.
  • Pavinho
    528
    ja sam iz sela 15km od Našica...nitko za Osijek ne navija, cak ni ljudi u Osijeku :lol:
  • KtcGoat
    6.9k
    za Rk Nexe onda :lol: ?
  • Paggini
    92.6k
    Našica vjerovatnije OsijekDzoni

upoznao sam dosta ljudi iz našica, nitko ni mrtav ne bi za osijek navijao hahah
  • Zagi
    18.5k
    Jasno, ne neki fetivi tovar koji apsolutno mrzi Zagreb. Ok, u skokovima.

Ali recimo Mišić ide u mirovinu i Zvone je odabrao da je nasljednik baš Nikola Moro i nitko drugi .
    Čiji je Moro? Realno, njihov. A i naš ...

Nema to smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube