• Mr Anderson
    20.9k
    prekidi su in najveca i jedina opas ost i tu ih treba spustiti, Radeöjic ce sigurno dobiti vise skol duela od DominguezaBig Daddy

Galešić će dobiti više skokova odo obojice zajedno. Kakav Radeljić, tek je došao, imali bi dva ljevonoga stopera, a niti jedan nije u nekoj formi.
  • Archangel
    153
    I meni je žao što Galešić nije više korišten.. jel moguće da na treninzima izgleda toliko lošije od ove dvojice?
  • Ludovic IX
    12.2k
    igrali smo jednu (1) utakmicu službenu do sad. Koliko je stopera trebalo igrwt u toj jednoj (1) utakmici?
  • Archangel
    153
    Mislio sam generalno. Prošle godine bih volio da je dobio više prilike da igra kao stoper.
  • hardek
    11.1k
    Nisam neki stručnjak, al s obzirom na prošlu utakmicu meni bi bilo logično staviti Galešića na desni bek i puštati ga nisko i staviti Vinlofa neka radi višak na lijevoj strani.

Sve duge lopte Thuna imale su cilj odmaknuti Sergia iz centrale prema desnoj strani a kako je Valinčić odlazio visoko često je Sergi bio sam u tim duelima. Ja bi postavio Galešića praktički kao 3. stopera kada imamo loptu pa bi po izgubljenoj lopti puno bolje riješavali te njihove duge lopte. Možda i može ostati Valinčić u prvoj, ali svakako mislim da bi trebao biti defanzivniji nego u prvoj utakmici
  • Ludovic IX
    12.2k
    umjesto koga. Imali smo uigrwn stoperski par koji nismo htjeli razbijat a gale je odlično uskočiti na desnog beka. A kak vale igra, ubrzo će opet morwt
  • Archangel
    153
    U Europi je taj stoperski par izgledao loše a u HNL su loši protivnici.
    Ok, kasnije je trebao više na beku biti jer su imali tu problema ali volio bi da su ga i više na stopera stavili.
  • Ljubo
    1.3k
    Ne znam za vas ali meni nekako uvijek najduže traje dan prije utakmice, kao da ima 48 a ne 24 sata
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Hoce sutra biti placanje samo karticama ili ce moci i kes?
  • hb1
    753
    Vjerujem u pobjedu koja će nam donijeti raspravu da li idemo +20 na kraju sezone ispred drugog.
  • Smotanihaker
    1.1k
    Meni se cinilo u prošloj utakmici da smo mi presing radili s lijeve strane prema desnoj, pa su njihov lijevi stoper i bek stalno izbijali na našu desnu stranu. Mozda da Kova promijeni presing s desna na lijevo pa da njihova desna strana ispucava na Scotta, i povuče Zajca malo da brani taj prostor.
  • ElDorado
    12.7k
    dobro si to uocio. Crni se stalno izvlacio desno na duge lopte i vukao Sergija za sobom i dobivao uglavnom sve skokove. Uostalom vrlo slicno smo mi nekad radili s Petkom. Problem je kaj su osmice ostajale visoko u nekom slabom presingu pa je crni mogao spustat kak je htio i odmah panika.ideja s Galesicem koji bi bio s njim u skoku je svakako ok.
  • Droljo
    30.3k
    Tamnoputi crnac je mašina za sve naše skakače. Jedino, čini mi se da samo to ima. Nije neka špica.
  • skener
    8.9k
    Kakva je situacija s pojačanjima?

- Bit će dolazaka i odlazaka, Prevljak je bio na liječničkom, Bakrar je otišao, Stojaković je potpisao. Na Smaila ćemo računati već ovaj tjedan - zaključio je trener Dinama.
  • Nisi više onaj isti
    160
    Hoće li biti sutra alkholne pive na stadionu? Ili da li su prošle godine u kvalifikacijama bile alkh ili bezalkh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.