• scooniepenn
    7.1k

Meni nije jasno forsiranje Gode koji prema naprijed ne može ništa. S druge strane imaš Valinčića koji nije u formi i dalje i samo je mrvicu opasniji u ofanzivi. Dakle, igrajući s Godom u ovom trenutku sam sebi otupljuješ igru po bokovima. Nikakvog rezona meni to nema. Osim toga, Perez Vinlof ispada defanzivno kao Moharrami, što jednostavno nije točno.
  • Xpert1992
    781
    Kaj mislite jel bu istih 11 izaslo danas? Gledam tu na predictoru, jedina dvojba mi je Hoxha ili Orsic.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Moglo bi se krenuti s Galešićem na desnom boku, pa onda Vinlof lijevo. Mislim da je preriskantno početi s Valinčićem i Vinlofom na bokovima.
  • DiddyGuela
    6.3k
    Ako je ikada imalo smislu igrati sa Godom prije nego Vinlofom onda je to upravo protiv Thuna! Goda je jako dobar u skoku iako to na prvu mozda netko i ne bi pomislio međutim statistika njegovih zracnih duela kaze da je debelo ispred Vinlofa u tom segmentu igre. Goda je jos i u Rijeci bio iznadprosjecan u skok igri.

Dakle ocekujem istu postavu koja je istrcala u Svicarskoj i danas. I pobjedu naravno!
  • badjibadara
    10.3k
    Moglo bi se krenuti s Galešićem na desnom bokuMr Anderson

Ne bih micao Galešića sa stopera. Sergi je tražena roba, a Galešić bi profilirao samo na toj poziciji.
    I Moris treba utakmice za samopouzdanje.
  • Fan
    2.5k
    Mislim da će postava bit ista.
    Svakako bih radije lijevo Vinlofa, desno Galešića.
    Također, ovisno o situaciji, Kača i Topić su opravdali, barem djelomično, povjerenje da bi mogli barem nešto napravit kad uđu.
  • Kumerle
    3.2k
    Orša prvijenacBratić

Misliš stoprvijenac?
  • Bratić
    177
    ne živi se na staroj slavi :D
  • Plava balada
    248
    Sinoć sam sanjao da smo popili 2 gola u prvom poluvremenu i ispali, bemti snove...znači danas bu kontra.
  • NKDZ86
    9k
    jedva se čeka krenut na tekmu, očekujem plavi pakao na sjeveru i petardu u mreži švicaraca, neće znat kaj ih je snašlo
  • Mr Anderson
    20.9k
    I Moris treba utakmice za samopouzdanje.badjibadara

Nek hvata samopouzdanje protiv Slavena.
  • Ivan0302
    2k
    Ljubomoran sam na svih 15+ tisuća duša koje su večeras na Maksimiru
  • veselko tenžera
    8.4k
    Danas Fila treba dobiti najveći pljesak na predstavljanju. Nek osjeti da mu držimo leđa!
  • NKDZ86
    9k
    držimo mu leđa tak da mu tražimo zamjenu što prije :rofl: al kužim kaj oces rec, nije mu lako
  • Mlađi referent
    15.9k
    Malo mi je žao Thuna radi ovog kaj će im večeras Oršić i Vidović napraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.