• Crusades
    24.9k
    a doma jedva prosli u produzecima.Papastrumf

to je ono kad je kiša padala? Samo se ne sjećam je li dio utakmice ili cijelu
  • Crni86
    22.9k
    To je tekma kad je koch popio slobodnjak skoro sa centra
  • Mr Anderson
    20.8k
    To je tekma kad je koch popio slobodnjak skoro sa centraCrni86

Tako je, onda ušao Vugrinec iako nedovoljno spreman, zabio za izjednačenje pa izašao jer se ponovo ozlijedio.
  • Mr Anderson
    20.8k
    2007. prije nego smo ispali od WerderaPapastrumf

Jeli to bila utakmica s najviše gledatelja na Maksimiru u 21. stoljeću?
  • crophantom
    5.8k
    to je sigurno najpuniji Maksimir koji sam ja vidio u životu. Na jugu sam bio, šibica nije stala.
    Vozili se iz Zagorja, po staroj Zagorskoj iz svakog auta visio Dinamov šal ili zastava, trubilo se u nekoj kolonici vec od Krapinskih pa do stadiona.
    Lik koji nas je vozio nije mogao nigdje naci parking, ušo je pred kraj prvog poluvremena na stadion.

Kakva vremena

Edit: koja je tad službeno uopce bila brojka prodanih karata ili prisutnih?
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    mislim da je sluzbena brojka bila oko 35 keka, ali sigurno je bilo 40.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Spominjalo se 40 tisuća, ja sam bio na istoku, ušao sam nekih sat vremena prije početka i našli smo mjesto skroz gore u kutu prema sjeveru.
  • Paulie
    1.8k
    i jedna od naših najjačih koreografija ikad

0000000000348867.jpg
  • Facke
    8.4k
    Ili je bila ta utakmica ili lete prije protiv Arsenala s najvise gledatelja. Al te dvije tekme nikad nebum zabil. Kakva je te vec euforija v autu bila. Dojdes na stadion, se grmi , se se trese. A pogotove protiv Werdera su si verovali v prolaz.
  • DrRatoljub
    1.2k

Tu utakmicu nikad neću zaboraviti, prva asocijacija na Dinamova tragična ispadanja u Europi. Prethodnih sezona ili nismo bili dobri (Dynamo Kijev) ili je protivnik bio prejak (Arsenal). U te dvije tekme je xG valjda bio 7 naprema 3 za nas, a primili smo 5. Jos nas je onaj cigan norveški zajebao s penalom u uzvratu.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Protiv Werdera smo ispali u Bremenu, tamo smo trebali dobiti 2 razlike, a na kraju izgubili.
  • fakin
    5.6k
    Te tekme se ja osobno sjecam kao tekme s najboljom atmosferom na sjeveru na utakmicama na koji sam bio.

Kad je Vukojević zabio gol odletio sam 10 redova na sjeveru
  • NKDZ86
    8.9k
    ja se sjećam te tekme, al ne baš navijanja, ali protiv arsenala 2006. kad je prije tekme cijeli stadion pjevao za dobra stara vremena (ima video mislim na yt), to je bilo za naježiti se. a i cijelu tekmu navijanje je grmilo.
  • crophantom
    5.8k
    Balabanovo kultni izdanje u Bremenu
  • Mulec86
    504
    Kasnije je u Bitangama bila sprdnja "Ulica promašenih prilika Boška Balabana". Sjećam se i usporedbe Modrića s Diegom i sprdanja Ivankovićeva izbora. Stvarno mi je jako teško pao poraz tad, zaslužili smo proć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.