• vjeko1701
    26.7k
    Uvijek će pokoji igrač iskočiti. Mislim da će ove ssezone liga biti nešto mlađa od prosjeka i trebalo bi biti barem one mladenačke energije i razigranosti. A sad, kolko budu to ozbiljne ekipe same po sebi. A ono, kolko para, tolko muzike.

Po pitanju zanimljivosti lige, jedino je upitno dal u Keku ima još energije da nešto složiti i dal će Graf biti genije ili bivši do Božića, naravno ovisno o igrama njegovih "pojačanja".
  • Hebimir Strašni
    262
    Meni se čini da jedino Varaždinci rade kak spada i ako stvarno imaju tako mali budžet kako se priča....kapa do poda.
  • Facke
    8.4k
    Kaj se Ekonga tice, male morgen je opal nek treba platiti. A te Hajduk nemre. Ima ugovor do 2029 a oni su mislili da ga budu zabad dobili. Bas me zanima el bude Malmo nekaj izjavil.
  • SanctaSanctorum
    448
    Ne bih se složio, mislim da klubovi rade dobar posao zasad. Kao što je kolega napisao, većina klubova potpisuje bitne igrače krajem prijelaznog roka. Pogledao sam sad malo sve Hnl klubove osim Tovara i Rudeša. Rekao bih da nitko zasad nije pretjerano slabiji, a vidim da se puno mladih igrača dovodilo. Naveo si Slaven kao primjer kluba koji je sve rasprodao i raspustio, a klub je prodao Čubelića i Šivaleca za što su dobili solidan novac te pustio igrače koji nisu igrali. Doveli su Cvetka i Bosaka iz druge lige, mlade perspektivne igrače koji su zaslužili priliku u Hnl-u, Sentića i Banovca i Adetunjia iz Lask-a. Također, doveli su i dosta mladih igrača koji će vjerojatno igrati u Koprivnici, njihovoj B ekipi i od kojih se možda neko iskaže i zaigra za prvu momčad. Ne sumnjam da će oni dovoditi još igrača kako će se bližiti kraj roka. Istra ostvarila transfer od 3m eura, osim Koskija otišli i Lončar i Stulac. Došli Šaranić i onaj veznjak iz Alavesa. Dakle, bez puno promijena zasad i također očekujem još posla kako se bude bližio kraj roka. Osijek, obzirom na očajnu situaciju u i oko kluba i financijskim problemima, očekivano se okrenuo mladim igračima. Nitko bitan ih nije napustio, danas se pojavile priče da Jurišić odlazi. Došli su Čaić, Dolček, Mustafić, Bakti i Balelo, sve igrači mlađi od 24. Lokomotiva standardna priča kao i uvijek, zaradili od nas skoro 800k na Stojakoviću, neki otišli u mirovinu, Dajčer, Bošković, Kolinger od bitnih igrača otišli. Imaju dosta povrataka s posudbi, možda ostave nekog za sezonu. Oni su zasad jedini od navedenih po meni oslabili i očekujem do kraja roka pojačanja kod njih. Varaždin skoro ništa, zamijenili na poziciji lijevog beka Durakovića za Boršića. Vjerujem da čekaju rasplet utakmica sa Jablonecom i da će to dosta ovisiti o pojačanjima eventualnim. Rijeka dovela Čubelića, Živkovića, Puljića i vratila Jankovića. Kolega gore spomenuo Aliyu-a i vjerujem da će ići po prvog vratara. Napustili ih Radeljić, Zlomislić i Petrović. Rekao bih da nisu oslabili baš. I evo za Goricu se isto slažem da su oslabili zasad. Otišli Pršir i Pozo te Duraković. Doveli su Brauta, Mijića i Cvijanovića. Oni vjerojatno od svih nabrojanih najviše čekaju taj kraj prijelaznog roka za dovođenje nekih imena. Općenito, dojma sam da će bit puno mladih igrača koji će dobiti minutažu ove sezone što je po meni put kojim bi većina lige trebala ići. Kaj se tiče napetosti lige, mislim da ćemo biti prvaci sa pozamašnom razlikom, a da će bit zanimljiva borba za ostala mjesta koja vode u Europu.
  • Jurki
    26.9k
    male morgen je opal nek treba platiti. A te Hajduk nemreFacke

Kak sam napisal u prethodnom postu.. da operu obraz pred retardiranom masom.. "pao lijecnicki" i vozi dalje.
    Džoker zovi doktora.
    Samo da mi je znati kak su to ispregovarali, da ga je Malmo pustio na lijecnicki?
  • Facke
    8.4k

Budem pital Malmo pa morti saznam :razz:
    Mene to vise zgleda kao da ima neki problem i da je Hajduk pokusaval onda stisnuti cifru prema dele a Malmo nije pristal.
  • Jurki
    26.9k
    pisu blitvarske novine, da je bila rijec o posudbi s pravom otkupa.
    Ili nimaju šoldi za platiti posudbu, placu.. ili se usrali.. "a kaj ak ovaj proigra, a oni neju imali ni za žnirance".
    Koja kurčina i komedija od kluba :rofl:
  • Dzoni
    6.9k
    Kao što sam i ranije napisao, svi su blizu Hajduka dok se ne spomene čarobna riječ novac
  • Ivdzo11
    10.6k
    E sad, kako saznajemo, cijela priča nije baš išla u tom smjeru. I Zelenika nikad nije izrazio želju za transferom! Cijela je priča zapela oko novog ugovora kojeg 33-godišnji golman nije (još) bio spreman potpisati. A priče o transferu nikad nisu ni postojale. Uostalom, Zelenika je već šest puta produljivao ugovor s klubom, tu nikada nije bilo nikakvih problema.

Potpuno je nejasno zašto se Šafarić na ovakav način obračunao sa svojim dugogodišnjim vratarom, zašto je Zeleniku odlučio zacementirati na klupu. I OK, to uvijek može biti trenerova odluka, ali najveći problem su izjave samog trenera, priče o "traženju inozemnog transfera". Priče koje nikad nisu ni postojale. I priče koje donose nered u svlačionicu...
  • Milki1
    28
    Mislim da ove sezone bjezimo pred drugoplasiranim 20+ bodova.
  • ElDorado
    12.6k
    Šafarić je patuljasta pička. Znamo kak se ponio prema Kovi
  • ElDorado
    12.6k
    a poznata priča kad se razbolio. Uletio mu na mjesto kao dok se ne vrati samo kao privremena zanjena. A kad se vratio ponudili mu mjesto skauta.
  • Pesca90
    246
    Za nestrpljive Shakhtar-Slaven na maxu
  • modri-kibic
    1.8k
    Prije početka utakmice današnje utakmice Dinama, želim uspjeh u drugom pretkolu Dinamu, Rijeci, Pafosu i Varaždinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.