• Paggini
    91.9k
    ali Luka nema ni jednu signature tekmuJos-Optimus

Luka protiv Ajaxa mi je uz Zidanea protiv Brazila 2006. u rangu najboljih pojedinačnih predstavi koje sam vidio od igrača
  • plavi72
    2.7k
    Gavranović je dinamovac koji ne krije i uvijek s ponosom ističe ,Gavra :heart:
    Ostalo mi je u sjećanju kad je dao gol Rijeci burno je proslavio (što su mu oni baš zamjerili) i poslije izjavio dati gol je radost zašto se ne bi radovao.Kupio me izjavama o Dinamu i čestitkama na titulama svaki put !
  • Noel
    22.5k
    Luka protiv Ajaxa mi je uz Zidanea protiv Brazila 2006. u rangu najboljih pojedinačnih predstavi koje sam vidio od igračaPaggini

Oršić - Totenhamm
  • Jos-Optimus
    12.1k
    kad smo kod nestvarnih tekmi: Kelava protiv Malmoa, ako tad nisam umro, neću nikada
  • Paggini
    91.9k
    Oršić - TotenhammNoel

Ma to da, Orša je zabio hat trick i trpao, ali Zidane 2006. i Modrić protiv Ajaxa su mi baš ostavili dojam kao da se cijela utakmica odvija oko njih i na način na koji oni žele, ne znam kako to da opišem, jednostavno nestvarna Lukina tekma je to bila.
  • emilperska
    17.3k
    Igracki odnosno statistički gledano niti Modric niti Olmo pa ni Boban nisu igračke legende Dinama. Oni su prije svega društvene ikone odnosno neke nacionalne legende. Modrić kao neki nacionalni heroj + ikona dalčićeve reprezentacije. Boban s onim udarcem milicajca kao kapetan trajno upisan u povijest kluba + kasnije ne postao prvi demokratski izabran predsjednik. Olmo kao trofejni reprezentativac Španjolske predstavlja nesto sto nismo prije imali.
    Ali čisto igracki gledano, oni su bili brutalni igrači koji su igrali jedno kratko do srednje razdoblje.
    Na taj nacin mozemo govorit da su Gvardiol, Mateo Kovačić i Petar Sučić igračke legende Dinama. Zajedno nemaju sezona koliko jedan Josip Mišić ima. A Miške je tu "samo" 6 godina.. Ružno zvuči ali veca igračka legenda GNK od spomenutog trojca je KTC.

Dinamove igračke legende su Zambata, Lamza, Cico, Zajec, Ladić, Cvitanović, Ademi, Petković, Oršić, Mišić, Livi koji su najbolje godine svoje karijere dali Dinamu i ostvarili neke uspjehe tu. Ok neke trofeje imaju Modric i Olmo, ali u 2-3 sezone se ne postaje igracka legenda kluba. Boban je igrao nesto duze, ali radi najjace Zvezde ikada trofeja nema.
  • fakin
    5.6k
    Ono što je Orša napravio Tottenhamu i taj prolazak dalje je definitivno najveći uspjeh u Dinamu barem u zadnjih 30 godina, odnosno doprinos jednog igrača u utakmici
  • DrRatoljub
    1.2k

Apsolutno se slažem, kad ljudi kažu da veznjak ne moze izdominirati utakmicu ako ne zabija ili asistira vidiš da ljudi ne vole nogomet. Modric je udio Ajax, to je bila tekma di se vidjelo kakva mu karijera slijedi. Igraci Ajaxa su kasnili u svaki duel, svaki put kad je Luka imao loptu oni su se tresli.
  • crophantom
    5.7k
    toliko je bolesno tad igrao, da sam ioako smo prošli godinama nakon tekme žalio kaj nismo prošli sa njegovim golom za 2:0 pred kraj, kad je ja mislim Stamu gurnuo kroz noge, pa je Steklenburg obranio.

Da je to ušlo, bio bi ikonski gol
  • rokikaciga
    15.9k
    Legendom se ne postaje samo igrama i brojkama na terenu. 124 nastupa 52 gola ili asistencije i pravi primjer dinamovstine i gospodstine. Toliko je bio dobar igracki da je kao igrac Dinama dobio poziv spanjolske reprezenracije. Covjek u intervjuu za polufinale Svjetskog spominje Dinamo samoinicijativno vise puta. Legenda se zapocinje na terenu, ali stvara i njeguje izvan terena. I uvjeren sam da ce se vratiti!
  • emilperska
    17.3k

On moze bit nogometna legenda/zvijezda/ikona kaj god. Ali s 3 seniorske sezone ne možeš bit igračka legenda kluba kao Dinamo koji postoji 115 godina.
    To je uvreda za sve Cice, Zajece, Zambate, Ladiće, Oršiće itd.

Onda su nam svi igrački legende kluba, mozemo i tako..

Edit: gdje si mu iščupao 52 gola za Dinamo?
  • Renato
    214
    Zaboravili ste na jednu mašinu za golove, a to je Eduardo da Silva
  • rokikaciga
    15.9k
    Edit: gdje si mu iščupao 52 gola za Dinamo?emilperska

52 gola + asistencije, prema transfermarktu u svim sluzbenim natjecanjima za prvu ekipu Dinama. Ne samo golovi. Golovi i asistencije

Ovo ostalo..
    Agree to disagree
  • emilperska
    17.3k

Meni osobno Modrić nije nikakva igracka legenda Dinama. Badelj mi je tu cak vise dao ako pricamo o Modricu.
    Olmo je po meni dao puno, ali ne volim nekog nakon 2 i pol seniorske sezone zvati legendom. Jer onda da prosto kažem prostituiramo tu riječ i mozemo kao klub koji postoji 115 godina imat 500 legendi.

Da se sad ne raspravljamo, Olma fkt volim. Samo velim, imamo različite poglede na to što je igračka legenda kluba.
  • Benedikt
    193
    Modrić i Olmo su najveće legende koje su igrale u Dinamu, a najveće Dinamove legende ne mogu biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.