• Thor
    3.2k
    Kaze spiker...jedan od najinteligentnijih igraca argentine....kaj su im mjerili IQ? :lol: a koji je onda najgluplji??? :rofl:
    U boze :roll: kaj se moze sve cuti :rofl:
  • Filip 91
    2.5k
    Leo Gdjessi?
  • Jaro
    12.3k
    ne zovi ga...
  • Zagreb1992
    3.7k

ono kad ti je vrhunac na forumu napisati foru koju govore klinci od 12 13 godina
  • Filip 91
    2.5k
    Eto, tebe ću ubuduće prije pitat kaj napisat.
  • Hnlovac
    7k
    Jako mi je kak se ovaj na mikrofonu dere i najavljuje half time show kao da mu netko čupa crijeva a nijedan igrač se ni osvrnuo nije
  • don
    20.6k
    opet Argentina ne igra ništa i na kraju će u kasnoj fazi utakmice/produžetka osvojit. Slično ka i svaka do sad.
  • ElDorado
    12.6k
    Španjolcima jako fali lijevo krilo i špica. Ne kuzim zakaj Wiliams nemre igrat kad je stalno ulazio. Ovaj Baena ko Hoxha
  • tp1997
    2.9k
    Argentina prvi put igra protiv stvarno ozbiljnog protivnika i odmah goat nad svim goatovima i ekipica izgledaju tako da ih ladno možeš presvući u Cape Verde ili DR Kongo i ne bi se znala razlika osim po boji kože
  • Noel
    22.5k
    Nemrem pojmit da se igra finale svjetskog a sunce piči u 12. Možda sam bolestan al to mi baš smeta. Noćna atmosfera je neka druga dimenzija, daje posebnost. Da li to bila liga prvaka, svjetsko prvenstvo ili nešto treće.. Ovo je osjećaj ko neka pripremna utakmica u Sloveniji.
  • ElDorado
    12.6k
    Bingo djevojka veli da treneri gaje sličan stil nogometa. Di je to pročitala….
  • ElDorado
    12.6k
    Ovo je stvarno too much jebala vas Amerika i SP
  • Crusades
    24.8k
    Ovo me vise nervira od ovog loseg showa na poluvremenu.
  • Benito
    1.5k
    Ronaldo i Ronaldinho voze Madonnu u autu na halftime showu...nogomet je umro
  • rokikaciga
    15.9k
    Ronaldo izgleda kao da ga je netko natjerao da bude tu. Dinho izgleda kao da je on taj koji je natjerao Ronalda :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.