• Carmichael
    767
    nije baš ni da je Španjolska išta konkretno napravila, izuzev onog udarca Yamala.
    Ozbiljnije su dominirali protiv Francuske u prvom poluvremenu.

Ovakav razvoj događaja puno više ide na ruku Argentincima, da do 80. minute bude 0:0 oni trljaju ruke
  • Ludovic IX
    12.1k
    Ako sw dobro sjećam, 94-e se igralo jos ranije jer i u 17h je bilo utakmkca po našem vremenu. I za razliku od ovog prvenstva, tad nisam gledao samo one tekme koje su se igrale u isto vrijeme kad i ona koja se prenosilo na htv-u.
  • Benedikt
    192
    I još Ronaldo donio pehar Trumpu na gledanje, kakav idiotizam ilitiga susramlje
  • Zagreb1992
    3.7k
    FIFA ubojice nogometa skupa sa UEFOM.
  • NKDZ86
    8.8k
    Teško američko sranje i nametanje njihove kulture ubacivanja showa u nogomet koji nema veze s tim sranjima.
    Ode sve službeno u 3pm.
  • mosad
    2.7k
    Vratite nam nogomet
    Euro 2028 ovo sve popravlja
  • NerminB
    1.7k
    Justin bieber i nogomet. Eh..
  • Dzoni
    6.9k

Ovako je da se ne bi dizali u 2 ujutro. Nakon svih sranja ovog prvenstva, ne bi se dignuo da mi neko plati
  • ksapi
    8.6k
    Pocelo je cak i dobro kad usporedim s ovim pederskim proljevom Bieberom na nogometu.
    Dajte nam HNL, los nogomet i ishlapljele pive da se resetiramo.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Sad većina koji ne prate i nemaju nikakvu zanimaciju za NFL, znaju sa kakvim se cirkusom mi pratitelji toga sve susrećemo.
    Jebote dan i "amerikanizacija". Svo zlo ovog svijeta je počelo od njih,kod njih i došlo je u Europu zbog njih.

Nažalost istim tim amerima sve to paše, oni vole ove cirkuse, gluparije, predstave kakvih nema u amaterskim kazalištima a plaćena su nekoliko desetina miliona za razliku od amaterskih.
    Zato im i jesu NBA, NFL i ostali sportovi samo temeljiti na cirkusu, cirkusnim pretilnim patuljcima od 200 kilograma koji mažu po McDonaldsu i KFC-u navijačima i slično.
  • rokikaciga
    15.9k
    Jedva cekam prvu i drugu HNL, pasnjake i da cujem trenere kako jebu mater igracima :heart:

Nema dalje, teska romantika.
  • ZG plavi 01
    495
    Ne znam jesam ja jedini kojem ovo izgleda kao da je prije snimljeno, a ne uzivo
  • NerminB
    1.7k
    Sad većina koji ne prate i nemaju nikakvu zanimaciju za NFL, znaju sa kakvim se cirkusom mi pratitelji toga sve susrećemo.
    Jebote dan i "amerikanizacija". Svo zlo ovog svijeta je počelo od njih,kod njih i došlo je u Europu zbog njih.
    Navijač Dinama

Tacno :grin:
  • Blueshadow86
    5.3k
    Ne ponovilo se više nikada ovakvo prvenstvo.
  • Logistika
    1.6k
    ako se ne varam ovaj je fan arsenala. Cesto po engleskoj ligi bude. Bar znam da sam vidao nekoliko puta. I po ligi prvaka. Pa se ne bi cudio da je ostvario neki frendšip sa Infantinom po ložama. Ako uzmemo u obzir da je ovo USA. Ova ceremonija je spram onog na olimpijskim igrama u Parizu rajski vrt. Gledajte ovo i onaj kaos od "posljednje vecere" i sta su radili. Al imaju jos 10ak minuta da useru da neke tranđulje iskoče
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.