• Efes Pilsen
    16.4k
    Taj svjetloplavi i danas zalim sto nisam uzeo na vrijeme
  • Navijač Dinama
    12.8k
    A ovaj je zaboravljen, a ako se dobro sjećam kad je izašao, inspo je bio Građanski pa je s te strane top, a boja i dizajn su savrsenstvoPaggini

Da da. Vrhunski mi je i taj. Mislim da je Futsal Dinamo imao par godina za redom da su igrali u tim kao nebesko plavim, bojama građanskog(mozda i dalje igraju, a da sam totalno zaboravio).
    Iako mi je i dalje posebna satisfakcija ona kao replika Građanskog u kojoj su igrači istrčali na Poljudu 2024e.
  • modri-kibic
    1.7k

A uživo? :rofl:
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Bas to, iz godine u godinu sve bolji dresovi od kad smo presli na Castore, ne samo treci nego i domaci i gostujuci, kod adidasa su mi dobri bili samo onaj retro domaci iz sezone 19-20 i zadnji iz sezone 22-23 sa onom zlatnom kragnom ostalo je sve bilo teski prosjek jer smo im bili nebitni. E da zaboravio sam i na ovaj svijetloplavi koji je @Paggini stavio, taj imam i cuvam ga u ormaru kao suho zlato, zao mi ga nosit :lol:
  • Crni86
    22.8k
    Top dres! Jos s detaljima kvarta s kojeg potjecem… mora se uzet
  • Noel
    22.5k

Jel možeš još dodat šahovnicu na rukavima umjesto ovih boja. Zanima me kak bi izgledalo..
  • Dzoni
    6.9k
    S time si poništio cijelu poantu dresa
  • Paggini
    91.9k

Puno bolje paše zlatni grb, ovako je baš džumbus boja i svega.
  • fakin
    5.6k
    da, jednostavno dres s originalnim grbom izgleda mocno
  • Noel
    22.5k
    S time si poništio cijelu poantu dresaDzoni

Ma znam, više me zanima neki tip za drugi dres repke..
  • Masto
    1.9k
    Screenshot-20260719-203130-Chrome.jpg

Meni je bolji s monokromatskim grbom, ovo samo dodajem da se vidi razlika kako bi nekima bolje pasalo
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

ali se ne uklapa u ideju dresa...
  • Bosskovitz
    21.2k

Dres naprosto puno bolje izgleda s monokromatskim grbom, dobro da si ovo napravio pa se može usporediti. Specijalci koji iz nekog razloga ratuju protiv dinamovog monokromatskog grba uvelike se preklapaju s "Dinamo je samo plavi" ekipom i to je skroz okej, ovo nije dres za njih. Nema smisla opet trošiti stranice na besmislene rasprave koje se svode na razumijevanje ili nerazumijevanje dizajna.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Prezentacija dresa 10/10, stvarno top video, pohvale ekipi za to. Dres meni malo nedorečen, kao da mi fali nešto što bi zaokružilo cijelu priču. Lijep je, ali kao da mi nešto fali, ideja je super, ali mi nije isporučena u potpunosti.

U svakom slučaju, garniture dresova su nam zaista neusporedivo bolje pod Castoreom nego ranije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.