• NB86
    17.6k
    Ne mogu vjerovat da cu to napisat jer nisam protiv monokromatskih grbova al prelijep dres koji bi kupio da je grb pravi a ne ovaj :lol:
  • Bosna86
    12.9k
    Nisam htio stavljati ovdje ali od jučer je ovaj dres bilo moguće kupiti u Njemačkoj i Danskoj u trgovinama Castorea… Krajnje neozbiljno
  • Noel
    22.5k
    Trebali su staroga od Gvardiola iz ribarnice sa dolca uzet za manekena dresa.
  • Gradina
    243
    ne slažem se s tobom, da je originalni grb dres bi izgubio šmek totalno
  • gledatelj
    1.4k
    Već je krenulo po fejsu sa glupostima

Capellas, Dominguez, Rodriguez i ostala ekipa izlobirala da imamo španjolski rezervni dres! Nije ni toliko loše, samo sam alergičan na ovaj monokromatski grb. Dojma sam da se grb ne smije dirati i da boje (plava i crveno-bijele kockice) moraju uvijek biti na njemu.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Meni je dres dobar. Nije mi možda naš najbolji crni ikad, ali je jako dobar i dalje. 8/10

Btw..kolike su kvote i period da ce se stoka, boomeri, i ostali trovači iskovat triliun glupih zavjera o antihrvatskom monokratskom grbu i "MOŽEMOviranju" Dinama?
  • Ludovic IX
    12.1k
    Dinamo je modri. Svaki dres druge boje mi ide na 101.
    Mjesto odnosno iza svakog modrog
  • NB86
    17.6k

Istina kršio bi se sa bojama sponzora, morat cu ga uzivo probat ovak prek slike je bas dvojba
  • Noel
    22.5k
    Dinamo je modri. Svaki dres druge boje mi ide na 101.
    Mjesto odnosno iza svakog modrog
    Ludovic IX

A dobro za tebe znamo da ti smeta crno ne moraš to stalno ponavljat. Svake godine isto.
  • fakin
    5.6k
    Znaci imamo tamno plavi, dva crna i cekamo drugi svijetli dres.
  • Gradina
    243
    Idalje ne mogu prežaliti naš treći dres iz sezone 24/25... samo da su zamijenili pozicije malom d i grbu, da je originalni grb otišao na prsa, a d na leđa bio bi najbolji dres u povijesti, uvjerljivo
  • Droljo
    30k
    Lijepo izgleda. Al je skup. Puno je 100 eurića za majicu koju niti ne nosiš u biti.
  • Peškaman
    9.4k
    Okej,solidan.
    Kad izlazi gostujući?
  • Mihael2305
    2.5k
    Al je skup.Droljo

za dINAMO dao bih sveee.
  • SAS1987
    20.4k
    Podsjeća me na ovaj dres VenezieKeyser Soze

Odmah sam pomislio isto :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.