• vjeko1701
    26.7k
    Los "Ja ne znam kome padne na pamet da bi Josip Mišić u reprezentaciji bio dobra ideja."don

Bamba je najbolje krilo HNL-a.

Radije bi golmana bez ruku nego Livakovića.

nastavi niz...
  • rokikaciga
    15.8k
    Los ima klasično birtijaško razmišljanje ali ima platformu i "utjecaj" u javnom prostoru. Bitan za nogometni komentar kao klasični pjianac na šanku.
  • Omake
    19k
    prvak Hrvatske u samopodadnosti, aroganciji, cinizmu i pretvaranju polupismenosti u pseudoznanje. Potvrda da je okruženje najbitnije. Ako se okružis s dovoljno debila uvijek se možeš pravit najpametniji.
  • fakin
    5.6k
    Vama i dalje nije jasno da taj lik namjerno o cemu god se prica baca kontru zdravom razumu samo da bi se pričalo o njemu i spominjalo ga po forumima
  • Minken Bojna
    241
    imamo i mi jednog takvog na Zoni
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Fascinanto je čitati tu i tamo magareći narativ na nekim portalima, forumima i društvenim mrežama gdje se prošlo od stava "zguzit će nas Pafos, lani igrali ligu prvaka, nemamo šanse" do stava "ma nije ni taj Pafos nešto wow, pa jebeni MMae im je pojačanje, eto nam šanse".
  • Thor
    3.2k
    [img]http://Screenshot-20260718-202853-Germanijak.jpg
    Kako pila moze rezat i naopako...nemres bilivet!
    :roll: :lol:
  • Paggini
    91.6k
    Najsmješnije od svega je što bi njima Mmaee bio vjerojatno najbolji igrač u ekipi
  • ElDorado
    12.5k
    Mmaee bi njima bio kapetan
  • Medvedgrad
    943
    Mmaee je odigrao 2 utakmice za Dinamo protiv Hajduka. Poraz i nerješeno. Je li vrijeme za prvu pobjedu u dresu Pafosa?
  • criticus
    8.6k
    Nadam se kad ih Pafos ispraši da će očuvat obraz i napisat koliko je hajduk loš kad ih ekipa s Dinamovim otpatcima puni.

Haha samo se šalim, naravno da nema.
  • criticus
    8.6k
    Dobri naš frane nedjeljom:
    HAJDUK pogođeno pojačanje
    DALISSON VEĆ POSTAO KLJUČAN ZA GARCIJU.

Čovik je odigrao 100 minuta protiv Žiline. Pročitajre članak, ovo je neki novi level. Frane me uvik uspije iznenadit.
  • Paggini
    91.6k
    Dobri naš frane nedjeljom:
    HAJDUK pogođeno pojačanje
    DALISSON CEĆ POSTAOKLJUČAN ZA GARCIJU.
    criticus

Brate zovi hitnu što prije
  • criticus
    8.6k
    Brate zovi hitnu što prijePaggini

U pravu si, loše mi došlo.

"Dalisson nije Brazilac od neke prevelike atrakcije, ali je Brazilac koji se igra nogometa i koji je uvijek u pokretu."

Pa čovik se sam sa sobom nemože dogovorit.

"brazilski komentatori koji su pronađeni na internetskim bespućima uzviknuli su: "Golasoooooo, Dali Dalisooooon." "

Nakon ciparske djece na scenu stupaju Brazilski komentatori. Već si dicu zaboravio Frane, pa di će ti duša. Inače Brazilci su poznati po tom da strastveno prate kvalifikacije za Europa ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.