• Krizy
    73.9k
    Dinamo Zagreb slobodan prvo pretkolo.
    Dynamo Kijev izbacio U. Cluj.
    Dinamo Tirana izbacio Astanu.
    Dinamo Tbilisi izbacio Mondorf.
    Dinamo Minsk izbacio Sileks.
  • Droljo
    29.9k
    SileksKrizy

Znači dinamo samo seks. Top
  • Thor
    3.1k

Dobro je Japa govoril :lol: :lol:
  • Dzoni
    6.8k

Pola tekmi je namješteno 1/1, čim sam vidio da Escaldes zabija za 1:1, bio sam 1000% siguran da će i drugi zabit.
  • Zg123
    3.9k
    Crnogorska liga je leglo korupcije i namjestanja, usudio bih se reci najkorumpiranija liga u Europi.
  • Ljubo
    1.2k
    ima jedan video od prije koju godinu gdje se stoper miče od lopte koja ulazi u gol. A mislim da su u Europi među top 5 najslabijih liga.
  • NKDZ86
    8.8k
    Jedan od samo pet klubova koji su osvojili naslov portugalskog nogometnog prvaka, Boavista iz Porta dobila je sudski nalog kako do 31. srpnja ove godine mora obustaviti sve svoje poslove te isprazni prostorije koje koristi što praktički znači kako klub prestaje postojati nakon 123 godine.

Boavista je osnovana 1. kolovoza 1903. godine te je jedan od najstarijih portugalskih klubova, a najveću slavu doživjela je početkom 21. stoljeća. Godine 2001. je osvojila svoj jedini naslov nacionalnog prvaka, 2003. je stigla do polufinala Kupa UEFA, dok je 1999. i 2002. bila doprvak.

Od 2021. godine vlasnik kluba je španjolsko-luksemburški biznismen Gerard Lopez, a pod njegovim vodstvom Boavisti je zbog financijskih nepravilnosti čak pet prijelaznih rokova zaredom bilo zabranjeno dovoditi nove igrače što je rezultiralo ispadanjem u četvrtu ligu.

Osim Boaviste, Lopez je postao vlasnikom i francuskog Bordeauxa te belgijskog Mouscrona, a i ta su dva kluba zbog lošeg poslovanja izgubila profesionalni status u svojim zemljama.

znači lik je uspio ugasiti 3 nogometna kluba zbog svog poslovanja, stari moj
  • Jima
    1.8k
    Od kad sam bio klinac,a prošlo je dvadeset i kusur godina, imao si 4x relevantna portugalska kluba. Dva iz Lisabona (Benfica&Sporting) te dva iz Porta (Porto&Boavista). Znači čovjek je uspio ugasiti Boavistu i jedan Bordeaux. Ma nema veze, bitno da Vinčić sudi finale. Uspjeli su napraviti sprdačinu od najvažnije sporedne stvari na svijetu. Baš sramota.
  • Dzoni
    6.8k

Nadam se da dolazi u Hajduk
  • Cif
    491
    nebreš vjerovati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.