• Ludovic IX
    12.1k
    A morao je niz doc kraju
  • Dzg69
    133
    Odigrat hendikep na svicarce -3.5?
  • Antonio bbb
    288
    Pa koliko vidim, nije jos nista palo?
  • Ludovic IX
    12.1k
    maloprije bilo 14-8 za francuze
  • Dzg69
    133
    Pogledajte semfor
  • NKDZ86
    8.8k
    to kad ja idem prvi put uplatit jer sam vidio da ide lagana lova, a kad ono k.. :rofl:
  • Antonio bbb
    288
    Ah, nije sve palo. Jedan par. Svejedno, tko je ispratio ovih dana (a i inace) Ksapija, u plusu je i to ne baš malom.
  • tigric
    1.2k
    normalno da je niz dosao kraju kad sam odigrao prvi put haahha
  • Dzg69
    133
    ovisi o ulozima
  • Antonio bbb
    288
    Pa da je svaki put bio isti/slični ulog (manji ulog kad je naglašeno da se igra na manji ulog)
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Zato kaj ekipa ne zna kaj znaci kad netko napise mali ulog, ako igras listice za 500€ onda ces probat sa 100€ na Svicarsku.

Ali ako igras listice za 50€ bez obzira sto ti 50€ nije puno ti bi trebao stavit tipa 15,20€ na taj par, ne napise bezveze za neki par manji ulog.
  • ksapi
    8.5k
    Ja shvacam da su ovdje vecinom rekreativci i ljudi kojima je puno stavit 30-50-100e ili vise na kladu, ali samo da objasnim kako teorija funkcionira i kako se ja kladim (a i svi drugi koji igraju ozbiljno):

-svaki ozbiljniji par sa koefom 1.85 (+/-, nekad bude i veci kao danas Portugal, ali uglavnom su oko 1.85) ja igram kao single okladu.. dugorocno trebam minimalno 70% pogodaka da bi bio u plusu

-parove poput Svicarske danas, s vecim koefom koji imaju odredeni value, igram takodjer single, ali za dosta manji ulog (najcesce 5-6 puta manji nego parove iz prve kategorije).. tu s koefima 3.00-4.00 trebam 40-50% pogodaka dugorocno za profit

-parove iz prve kategorije spajam u doublove i triplove za recimo 20ak % uloga od singlova

-sve parove zajedno, ukljucujuci prvu i drugu kategoriju, igram za tipa 5-10% uloga parova iz prve kategorije

Znaci ajmo sada ovako, hipotetski:

-Portugal pobjeda @ 2.80 - ulog 50e
    -Austrija timski under @ 1.85 - ulog 50e
    -> ukupno 100e na tu tekmu, +132.5e

-Svica pobjeda @ 3.00 - ulog 10e
    -> zarada -10e

-Madarska under @ 1.85 - ulog 50e
    -> zarada +42.5e

-Austrija timski + Madarska under @ 3.40 - ulog 10e
    ->zarada +24e

-Austrija timski + Madarska under + Svica - ulog 5e
    ->zarada -5e

+132.5 - 10 + 42.5 + 24 - 5 = ukupno +184e zarade

A netko tko je uzeo samo triple je danas u minusu. Jebiga, money managment u kladenju je jako bitna stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.