scooniepenn
Neron53
Papastrumf
shameless86
Neron53
scooniepenn
Papastrumf
Ako su dovoljno idioti da za trecinu vec sad prekorace rokove, zasto nebi bili i za to? To bi bio jedini slucaj bauštele u RH koji nema smisla? — Neron53
badjibadara
Tu se jasno vidi da se sa zadnje etaze zapada ne moze vidjeti teren od krova. E sad, ne znam da li je i planirano da se ne vidi, meni to nekako nema smisla. — Neron53
scooniepenn
Tu se jasno vidi da se sa zadnje etaze zapada ne moze vidjeti teren od krova. E sad, ne znam da li je i planirano da se ne vidi, meni to nekako nema smisla
— Neron53
Ako su dovoljno idioti da za trecinu vec sad prekorace rokove, zasto nebi bili i za to? To bi bio jedini slucaj bauštele u RH koji nema smisla?
Dakle, referirao si se na fotografije gradilišta i render i tvrdio kako se za zadnje etaže ne može vidjeti teren od krova te da ne znaš je li to planirano. Na renderu je vidljivo kako su dvije etaže lože, nakon čega ide krov. Ergo, ova treća je očigledno zatvorena tim istim krovom. Nemoj se ljutiti, ali koje zaključke da izvedem iz ovih tvojih izjava. — Neron53
Neron53
scooniepenn
Neron53
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.