• Ljubo
    1.2k
    Nadam se da će biti riješeno do prvog kola, jer jedva čekam gledati ovog klinca.
  • vjeko1701
    26.6k
    A mislim da je prosječno vrijeme cijele procedure oko 2 mjeseca, ako nema komplikacija.

Opet, ne mogu 100% tvrditi da je problem u tome jer ne znam dal je. Sve ovo su nagađanja.
  • Droljo
    29.9k
    prosječno vrijeme cijele procedure oko 2 mjeseca,vjeko1701

Sa radnom dozvolom, ugovorom i svime? Ne bi smjelo toliko dugo trajati jbte
  • NKDZ86
    8.8k
    ja mislio Fuzy već šprinta po Maksiću, a kad ono pravi se ražanj dok je zec u šumi.
  • vjeko1701
    26.6k
    Ne bi smjelo toliko dugo trajati jbteDroljo

Jel mi živimo u istoj državi? xD
  • Paggini
    91.3k
    Sa radnom dozvolom, ugovorom i svime? Ne bi smjelo toliko dugo trajati jbteDroljo

Vjeruj mi, znam iz prve ruke da to zna trajati u prosjeku 3 do 4 mjeseca, često i duže za normalne strane radnike. S obzirom da se radi o Dinamu i da je specifična branša ovog malog ganca, taj proces se sigurno ubrzava, ali to traje, s tim da su regulative oko ovoga postale još i strože ove godine.
  • Zagabria
    418
    Kada smo za firmu uzimali strane radnike prije stvarno je tako sezona prode dok dobe radnu dozvolu ljudi.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.