• DiddyGuela
    6.9k
    Meni se isto svidio jucer. Djelovao je kao na jednoj od onih youtube snimkama iz Gane. Ne boji se lopte, stalno je u pokretu, otvara se, preuzima odgovornost... bas mi djeluje obecavajuce i spremno na nekakvu rolu rotacije u prvoj momcadi.

Ok, kuzim da je ovo jucer utakmica doslovno protiv amatera ali isto ovo se moglo vidjeti i u B momcadi. Jednostavno se vidi da je navikut na seniorski nogomet a sve ostalo je stvar rutine i odrastanja. Zbilja ga vec do kraja polusezone ocekujem u nekakvoj backup roli u HNLu. Dobar igrac!
  • Dzoni
    8.2k
    Jel postoji neki razlog zašto je on samo na posudbi, a nije trajno kod nas? Bila bi šteta ne zadržati ga, ima ozbiljan potencijal
  • Jurki
    27.7k
    mislim da imamo opciju otkupa ugovora nakon ove sezone.
  • ElDorado
    14.5k
    Posudba samo radi procjene da li je za nas. On se vec nevjerojatno brzo prilagodio i jos u međuvremenu prebolio malariju
  • dzno
    63
    Meni se jako sviđa njegovo primanje lopte i jednostavnost rjesenja. Primjetio sam da u Dinamu B/2/II :lol: a i jucer često prima loptu i odma se tijelom otvara prema prostoru/naprijed/smjeru gdje zeli dodat. Također, rijetko ima preko dva-tri dodira (jucer mala iznimka zbog specificnosti protivnika). Veselim se praćenju njega u drugoj momcadi i nadam se da ce brzo uhvatit kontinuitet i ojacat fizicki.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.