• vlatkomarkovic
    3.7k
    Koga bi htijeli da uzme Brocnu? Iskreno mislim da će i jedni i drugi izaći s B momčadima, iako čak Francuze mogu donekle razumjeti, ali bi mogli za Deschampsa igrati da se oprosti s medaljom, Englezima bi to bila povijesna medalja nakon 1966, ali napuhani su i Tuchel me ne bi čudilo da je izgubio svlačionicu. Mislim da je za razliku od finala, ovo vise natjecanje koga mrziš manje….
    1. Za koga navijate u utakmici za broncu? (63 votes)
        Francuska
        63%
        Engleska
        37%
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Ovo je meni osobno jako teško, jer s jedne strane diktatorski transljubac i ujedinjene kolonijalne snage s druge strane su napuhani egocentrični iritantni Englezi s još iritantnijom pickom od trenera…. A oboje će ući u utakmicu sa stavom da se ta utakmica nema šta igrati…. Fkt mi je zao da tu nije Norveška….
  • Droljo
    29.9k
    Navijam za loš nogomet i brutalne pogreške sudaca te da nitko sutra ne bude zadovoljan.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Malo mi je iznenađujući trenutni omjer.
  • rokikaciga
    15.7k
    Ne mogu mirne duse glasati.
  • Dinamosaur
    3.5k
    brutalne pogreške sudacaDroljo

slićno bi i ja, samo neka većina greški ide na štetu Francuza
  • prefontaine
    9.9k
    Krivo postavljena anketa. Trebalo je biti
    Za koga navijate u utakmici za broncu?

Francuska
    Engleska
    Ni za koga ✔️
  • Jurki
    26.8k
    Iranska balisticka raketa :love: :cool:

Jos ako su tam Trump, Starmer ili ona raga od Charlesa i Macrom... Sadegh Moharrami hattrick
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Imam na poslovnom prediktoru da ce Mbappe bit najbolji strijelac.. Rezultat mi nebitan, al eto neka zabije 1-2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.