• Droljo
    29.9k

Koliko je lik zaradio od nogometa do sada? Jel imamo kakvu ideju, projekciju?
  • Krizy
    73.8k

Ako je pametan, dovoljno.
  • Droljo
    29.9k

Pa kužiš....
  • NKDZ86
    8.7k
    Nije loše da, svaku drugu tekmu asist ili gol, uozbiljio se. To je tako, neko prije, neko kasneše. Samo naprijed Marine, nema predaje.
    Purgerski pozdrav
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Ne znam jeste li slušali današnji Mundocast, ali ostao sam u šoku sa informacijama o Ćorluki. Pazi, on je uvrijeđen jer nije bio u razmatranju za izbornika. Bio je uvrijeđen i kad mu je ponuđeno mjesto pomoćnog trenera u Dinamu. Uvijek mi je bio drag kao igrač, ali čini mi se da je ostao isti stari Čarli, a to znači lijen. Pa stari moj, ne mogu se tako preskakati stepenice, čuj on bi bio izbornik. Ne bi ni malo upregnuo i radio i dokazao se. Takav je bio i kao igrač, sav talent i iq svijeta, ali je igrao u Rusiji umjesto u Barci.
  • Pacho
    19.4k

Razumijem ga. Fenomenalno smo izgledali u segmentu za koji je on bio zaduzen
  • DrRatoljub
    1.1k
    Mozda nauči, iako više nije mlad. U karijeru se izvlačio na talent, ali u trenerskom poslu to ne prolazi. Igra se vrlo brzo mijenja i mora se stalno raditi na sebi. Ako to ne shvati ne treba ni krenuti u taj posao.
  • Goncalo Santos
    4.1k
    Carli da ima ikakve ambicije u trenerskom poslu dosao bi u Dinamo biti pomocnik da ga se odgaja da jednog dana preuzme prvu ekipu ako je vec talent za trenera ko sto se prica.

Legitimno je ic za parama i bit dalicev pomocnik u pustinjama, ali nemoj se poslije ljutiti i cuditi sta ti se ne nude poslovi prvog trenera odmah u Dinamu i toj razini. Pa ce biti nisu me zvali, nije se realiziralo.
  • Jos-Optimus
    11.9k

Pa to, frajer bi sve na spiku da ima žicu za trenera. Danas nema ništa bez učenja, praćenja trendova, analitike. Da je samo do razumijevanja nogometa bi Prosinečki vodio Barcu.
  • Zagi
    18.3k
    Pazi, on je uvrijeđen jer nije bio u razmatranju za izbornika. Bio je uvrijeđen i kad mu je ponuđeno mjesto pomoćnog trenera u Dinamu. Uvijek mi je bio drag kao igrač, ali čini mi se da je ostao isti stari Čarli, a to znači lijen. Pa stari moj, ne mogu se tako preskakati stepenice, čuj on bi bio izbornik. Ne bi ni malo upregnuo i radio i dokazao se.Jos-Optimus

Jednako tako Krama koji je rekao da bu se on vratio u dinamo kao trener.
    Al pazi , ne kao pomoćni trener nego glavni.

Koje su im to fore? Kaj si ta ekipa umišlja?

Jakir je recimo, počeo kao trener juniora u Sesvetama. Tak se peće zanat.
    Danas je trener u premier ligi.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    imaš pravo...pa i Biščan, na kraju dana, je išao ispravnim putem.
  • Zagi
    18.3k
    Ma ...

Ajde ostaviti ću prostora da je mislio da će po manjim klubovima steći iskustvo i ovdje sjesti na svoje.
    Ne vjerujem al ajd, nisam bio na intervju. Tko zna kak su to novinari prenijeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.