• Efes Pilsen
    16.4k
    Pa zato su i masno platili Tuchela.. A ovaj je vukao masterclass poteze ishlapljelog Mourinha.
  • NerminB
    1.7k
    Frajer izbacio ricea i ubacio oreilya. Kakva budaletina, proci ce gore neg southgate zbog ovog sinoc.
  • Boycie
    4.2k
    da li to ide i Messija, s obzirom da je bez sumnje igrac koji 25g najvise trpi namjerne faulove s ledja i grubu igru jer mu se drugacije ne moze uzet lopta. Covjeka skrse, on nastavi. Ne simulira nikad, ostane hladan gotovo na svaki mucki start.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Nevjerojatna je luzerština koja okružuje englesku reprezentaciju. Ne znam što drugo reći za reprezentaciju koja uvijek ima ogromnu kvalitetu u momčadi, ali iz generacije u generaciju propušta osvojiti bilo što.db-izbjeglica

Moje osobno mišljenje je da je to sve jer je sve vezano uz njih, od ekipe, do navijača, preko kompletne medijske scene performativno. Od klupskog nogometa, preko samih igrača, pa sve do navijača, strasti, opće medijske javnosti. Kad gledam njihove intervjue, imam osjećaj da govore stvari jer znaju da to javnost *želi čuti* a kad ih gledam na terenu ponašaju se potpuno drukčije. Rice mi je tu odličan primjer, vođa sredine terena, iza Kanea vjerojatno njihov drugi najvažniji igrač, a na terenu je teška kuhana nogica.

Kompletna javnost je preuzela taj 1966. "its coming home" bullshit, navijači pjevaju nekakve Sweet Caroline gluposti, sve se radi zbog Instagrama, sve se radi kao performans, a nitko ne vjeruje u to zaista, nego se radi zbog predstave. 2018. protiv nas kad je Trippier zabio za 1:0, bila je ona famozna scena u The Boxu na Piccadillyju ili negdje vani čak gdje svi skaču i stotine piva lete u zrak. Od tog trena, zbog tog viralnog momenta, SVAKI JEBENI PUT kad god Engleska zabije pa makar u prvom kolu Lige Nacija oni MORAJU bacati pive u zrak i skakati jer "unreal limbs". Sve vezano uz njih je kolorit i luzerština.

Isto je i sa igračima, kad vode na njima nema trunke želje, kad gube na njima nema trunka želje. Jedini moment jučer je bio onaj gdje je Spence uklizao u 16 Simeoneu pa je onako divljački digao ruke i pumpao publiku. Da mi netko pokaže dvije scene, jednu nakon velike pobjede i drugu nakon velikog poraza Engleske, ja ne bih mogao vidjeti razliku.

Ameri imaju onu "ball dont lie", a kad ulaziš tako u sve, onda ti lopta vrati, sa luzerštinom i kaznom.
  • Jurki
    26.8k
    Pored rijeci luzer u rijecniku stoje hajduk, Arsenal i Engleska reprezentacija.

Vamoss Espana, vamosss Olmo
  • Kruno
    1.5k
    Jedino je Tuchel, na ovom prvenstvu uspio Dalica izdominirat.
  • Jurki
    26.8k
    Jedino je Tuchel, na ovom prvenstvu uspio Dalica izdominiratKruno

Pf velkog postignuca. :rofl:
    Dalic je trener koji za taktiku misli da je to nošenje čunjeva na treningu.
  • Masto
    1.8k
    sami sebe smo izdominirali
  • Nolifer
    15.5k

Ali zato nije uspio Čačića na Maksimiru, kad mu je Orša zapaprio
  • db-izbjeglica
    21.1k
    vi stvarno mislite da je problem engleske reprezentacije jedna ili dvije izmjene koje trener napravi i tako svaki put, koliko godina u nizu, sa toliko različitih izbornika?

oni su se usrali finala SP-a, doslovno. da su argentini trebala 4 gola, zabili bi 4 gola do kraja.
    to je taj mentalitet koji im se uvukao u sve pore reprezentacije i jako teško je izaći iz tog kruga.
    očekivanja su velika, rezultata nema, nastaje sumnja, strah i jbg, predstave na terenu pate.
  • Paggini
    91.2k

Imam slično razmišljanje. Naravno, zbacit će sve na Tuchela jer to je najlakše, ali mislim da je Tuchel malo predobar trener za takve gluparije jer vidio je ono što smo mi svi vidjeli - da su Englezi nakon gola potpuno nestali i odlučio jbg, kad već ne možemo izaći, aj barem iza zabarikadirati.

Dosta radikalna taktika, ali ne vidim šta je točno mogao u tom trenutku - imaš još 35 minuta, ovi su te stisli ko manijake, jedina opcija je da ubaciš još obrane kad si već u bunkeru.
  • Glacies
    13
    Englezi su jucer u periodu od 66:05 do 84:42 imali samo dva uspjesna dodavanja. I to Pickford - Stones i Stones - Pickford.
  • javolimtebejako
    5.7k
    ovo je bas grdo. procitao sam i da su od gola Gordona do kraja imali samo 12% posjeda
  • Glacies
    13
    da se skupilo nas 11 tu sa zone bi valjda uspjeli spojiti bar tri :grin:
  • Mr Anderson
    20.6k
    Ma doslovno su ih pojeli Argentinci zadnjih pol sata, ogromna želja za pobjedom na granici fanatizma i k tome igrači koji znaju. Grijeh bi bio da nisu okrenuli utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.