• Droljo
    29.8k

Ma napadali su 10 na 1 neke naše ispod tribine. Bila su videa tada svuda. Odvratno uglavnom
    Udaraju šakom u glavu ljude koji se neće tući i miču se.
  • Hnlovac
    6.9k
    nemojmo sad spominjati nogomet na terenu kad je pola zone kaj je bilo za Argentinu bilo za njih zbog ne-nogometnih razloga
  • Mr Anderson
    20.6k
    nemojmo sad spominjati nogomet na terenu kad je pola zone kaj je bilo za Argentinu bilobza njih zbog ne-nogometnih raulogaHnlovac

A koji su razlozi onih koji su navijali za Engleze?
  • Mr Anderson
    20.6k
    Ma napadali su 10 na 1 neke naše ispod tribine. Bila su videa tada svuda. Odvratno uglavnom
    Udaraju šakom u glavu ljude koji se neće tući i miču se.
    Droljo

Možda se dogodilo nekima koji su upali u dio stadiona gdje su oni bili većina i dominantni. To je stvarno ružno i mrzim to, ali znaš i sam da se u takvoj situaciji to moglo dogoditi i na engleskoj tribini.
  • Wallace99
    36
    Jel ti deda pobjego preko oceana kad ih tolko braniš? Oćeš o nogometu na terenu? Misliš ono frajersko napucavanje lopte Otamendija u Rakitićevu bulju na podu za koju je dobio ravno nula kartona?
  • Hnlovac
    6.9k
    sumnjam da je puno ljudi koji su navijali za engleze navijalo iz njih zbog neke politike ili ne nogometnih stvari

Bila je mini svađa prije koji tjedan gdje je većina zone svejedno posrala Engleze i njihov "vajb". Mislim realno, ne postoji niti jedan povijesni, politički ili nenogometni razlog da se navija za Engleze.

Niti nas gore ima puno, niti su nam neki igraci tamo ultra simpa, niti imamo neke vau odnose otprije s njima. Ja sam siguran da je igrala Italija protiv Argentine da bi 90% "navijača" Engleske tu slalo i puštalo Talijansku himnu. Ja prvi. Englezi su mnogima naprosto bili manje zlo, a da su prošli u finale većina bi opet navijala za Španjolsku

Trebali su nam biti korisne budale
  • Mr Anderson
    20.6k
    A jel tebi deda bio četnik kad toliko braniš Engleze? Sve mi se čini da ti nisi nikad bio na pravoj nogometnoj utakmici, a kamoli igrao nogomet. Zato se i čudiš svemu ko pura dreku.
  • Mr Anderson
    20.6k
    sumnjam da je puno ljudi koji su navijali za engleze navijalo iz njih zbog neke politike ili ne nogometnih stvariHnlovac

Pa većina je navijala za njih jer ne voli Argentince, ja ne volim Engleze i više volim način igre Argentine nego Engleske. I kaj sad? Volim Liverpool, ne volim Englesku.
  • Wallace99
    36
    Naravno, ljudi su navijali za Engleze jer su čak i oni u ovom dvoboju bili manje odbojna strana. Treba to znat postići.
  • NerminB
    1.7k
    Englezi su jucer u periodu od 66:05 do 84:42 imali samo dva uspjesna dodavanja. I to Pickford - Stones i Stones - Pickford.Glacies

Covjece kakav podatak. Sunovrat nogometa.
  • Jaro
    12.3k
    Volim Liverpool, ne volim EngleskuMr Anderson

Ovo i nije nes neuobicajeno ni kod Scousera...
    Inace sam jednakog stava, ali ova Arg repka mi je totalno nogometno odbojna pa su mi Englezi bili manje zlo. A i organski mrzim apsolutno sve na CR/Messi pogon...
  • Crni86
    22.7k

Argentina bi zabila kad tad… ali da li su potrebne ovakve mrlje na najvecem sportskom dogadaju u svijetu?
  • Ludovic IX
    12.1k
    eto, njima egipat zabije i gleda se faul 90 m od gola.. a njima se ne gleda faul, doslovno 5 sekundi prije centaršuta

kako rekoh, nogomet će prodisati kad lessi i penaldo odu u penziju
  • Droljo
    29.8k

Dečko je jedva hodao kod gola. Užas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.