• Droljo
    29.8k
    Opet sam zapostavio šank. Sretno svima koji slave! Živeli
    CGCYtX2.md.jpg
  • NORTE
    25.6k
    Ako je rioda dario jel onda @NORTE tenor?
    Malo sam si razmišljao u glavi :snicker:
    Droljo

Moj nick znači sjever u Iberofonom svijetu.

NORTE je njima bio kondicijskiDino
    Kondicija mi stvarno nije jača strana ni u kom pogledu.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    [img]http://IMG-20260714-WA0001.jpg
    Živjeli svi za šankom
  • fakin
    5.5k
    Dobra tetovaža
  • shameless86
    2k
    zadnji koncert na maksimiru prije rušenja
  • NKDZ86
    8.7k
    nego jel ide ko na Thompsona u Šibenik? ak ide, javite se da popijemo cugu
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Još tri radna dana i pravac Pula . Ljudi ne mogu dočekati . Ako neko bude u blizini uvijek sam za pivo i čašicu razgovora o Dinamu
  • Thor
    3.1k
    biti cu u puli na Caveu pa ak bus jos tad tam, pivica,dapace.
  • austrijanac
    12k

Brate jel mogu pitat otkud Pula kao lokacija? S obzirom da znam koliko putuješ, pa mi malo cudno jer ljudi vise preferiraju jug Hrvatske kao lokaciju ili vec neku drugu europsku zemlju kad toliko putuju.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    tu mi se nastanio najbolji prijatelj i njegova obitelj još 1993 , pa sam ga posjetio 2000 prvi put , i nakon toga svake godine sam tamo. To mi dođe kao neki dom ili kako već. Stekao prijatelje ,poznanstva . A njegovi roditelji su mi ko moji rođeni. Oni su mi kao obitelj , klinci nam odrasli skupa kao i mi ,tako da se tamo nekako najbolje osjećam. Teško objasniti ali nešto najbliže što ja mogu nazvati dom.
  • Eduardo
    30k
    Teško objasnitiKujtim Shalla

Pa i nije baš... objasnio si savršeno :up:
  • austrijanac
    12k

Bas lijepo i fala ti sto si uzeo vremena za napisat.

Ljudi se vežu za razne stvari i drago mi onda da si tam sretan.

Samo Pula mi bila uvijek cudan izbor za ljetovanje, ali sad mi jasno
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Hvala vam , ja sam inače čovjek kojega čine sretnim male stvari , a kad dođem u Pulu to je za mene Hrvatska , volim sve i sve mi je milion puta ljepše ,bolje , draže . Tako bi bilo da sam navikao i negdje drugdje . Eto baš jednostavno što sam tu imao nekog i stekao neke prijatelje pa mi je lijepo . Ne trebam glamur i pješčane plaže ,toga ima i ovdje ali sa nekim popit pivo ,na našem jeziku , ne postoji ništa više od toga . Onda se u Puli nešto događa ,ima se i navečer negdje izaći pa i djeci bude dobro. Onog trena , a on se bliži jako brzo ,kad djeca ne budu htjela sa nama ,onda supruga i ja primamo i ne. Onako druga mjesta na Jadranu i puno laganiji odmor. Onako nešto kao @Droljo pogled na more ,gdje mi ne treba auto do plaže i čaša u ruci ,divota:heart:
  • Mr Anderson
    20.5k
    Meni je isto Pula top grad. Bio sam zadnji put prije 5 godina na odmoru 7 dana u Puli i bilo mi je super. Volim inače ići u mjesta gdje imam što vidjeti, gdje izaći, gdje se nešto događa. Godinama tak idem, tjedan dana kod tasta i punice gdje mi je more na par minuta hoda i ništa drugo ne radim, pa tjedan-dva dana negdje uplatimo gdje nisu tako jednolični dani. U Hrvatskoj su mi Pula i Šibenik top mjesta za taj tip odmora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.