• DrRatoljub
    1.1k
    Tu se vidi u kakvom je stanju liga kad je za pola klubova krajnji domet ne biti najgori u ligi.
  • Oluja
    7.1k
    Ja se nadam da s Hajdukom nikada nećemo igrati prijateljsku tekmu. Toliko mi se gade na me svrha tekme ne zanima.
  • Dudu 9
    1.1k
    Jel se od ove sezone uvodi doigravanje između drugoplasiranog iz druge lige i predzadnjeg iz prve?
  • fakin
    5.5k
    Od natjecateljske sezone 2027./28. devetoplasirani klub HNL-a igrat će kvalifikacije za ostanak u ligi protiv drugoplasiranog kluba Prve NL.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    To doigravanje nema smisla na žalost kod nas….
  • Dzoni
    6.7k
    Bolje da odmah ispada 9.nego da se rade dodatne kvalifikacije. Ali bar neki pomak
  • Papastrumf
    23.5k

Po čemu je bolje? Znači, treba nam još jedan klub u prvoj ligi koji nema love da uloži u momčad i pokuša osvojiti više od 15 bodova u sezoni?
  • Dzoni
    6.7k
    Po tome što stvaramo jaču 2.ligu, dakle spremnije klubove u 1.ligi.
    Nogomet ne prestaje sa HNLom u Hrvatskoj.
    Također bih volio da klub iz 2.lige pri ulasku u viši rang dobije bespovratnih cca 1mil da se ojača, ali to su već fantazije
  • vjeko1701
    26.5k
    Po tome što stvaramo jaču 2.ligu, dakle spremnije klubove u 1.ligi.Dzoni

Prije ćeš dodatno oslabiti broj kolko tolko stabilnih klubova sa 9 na 8 nego ćeš ojačati drugu ligu.
  • Frizura Robija M
    656
    Ma usput kad već letimo na taj kraj svijeta možemo odraditi i turneje po Indiji i Filipinima.
  • Dzoni
    6.7k

A ništa, zatvorit ligu na 10 istih klubova ko MLS i neka igraju uvijek isti "jaki"
  • vjeko1701
    26.5k
    Nisam to rekao i nema nikakve potrebe za takvim djetinjastim odgovorima.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Mislim da moramo shvatiti realitet od zelja…. Dokle god se ne stvori zakonski okvir kojim bi se lakše sponzorirali klubovi, ovo je nas maksimum. B opcija je jedino da manji klubovi nadu vlasnike spremne uložiti novce, a kako smo vidjeli imamo hrpu bezuspješnih pokušaja… Jedino Istra i Rijeka su pozitivni primjeri. Rijeka živi i umire s Miškom, a on ionako ju isto gledat utopiti jer nemre više, a Istra je dio konglomerata, a kako je ona uspijela, a drugi nisu nemam pojma i s time da joj je to drugi privatni vlasnik. Na žalost sve ostalo je neodrživo, a i ovo je na koljenima….,
  • emilperska
    17.2k
    Dokle god Gorica/Loksa/Osijek/Belupo/Istra/Varazdin znaju da su im sanse za ispadanje manje od 1% nekog napretka u jačini lige ili jačanju škola, nece biti.

Sad da li je put da i 9. ispada ili ide u play off ili da ovaj Rudeš/Vukovar/Cibalija dobe nesto veca
    sredstva od TV prava da budu konkuretniji, ne znam.

Ali ova situacija sad bez uplitanja nekog jačeg privatnog kapitala nije najbolja.
  • rioda
    17.4k
    Da HNL ima jači nagradni fond pa da ti razlika između 9. i 5. mjesta bude osjetna, da vidiš kako bi se svi borili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet