• DrRatoljub
    1.1k
    Tu se vidi u kakvom je stanju liga kad je za pola klubova krajnji domet ne biti najgori u ligi.
  • Oluja
    7.1k
    Ja se nadam da s Hajdukom nikada nećemo igrati prijateljsku tekmu. Toliko mi se gade na me svrha tekme ne zanima.
  • Dudu 9
    1.1k
    Jel se od ove sezone uvodi doigravanje između drugoplasiranog iz druge lige i predzadnjeg iz prve?
  • fakin
    5.4k
    Od natjecateljske sezone 2027./28. devetoplasirani klub HNL-a igrat će kvalifikacije za ostanak u ligi protiv drugoplasiranog kluba Prve NL.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    To doigravanje nema smisla na žalost kod nas….
  • Dzoni
    6.7k
    Bolje da odmah ispada 9.nego da se rade dodatne kvalifikacije. Ali bar neki pomak
  • Papastrumf
    23.5k

Po čemu je bolje? Znači, treba nam još jedan klub u prvoj ligi koji nema love da uloži u momčad i pokuša osvojiti više od 15 bodova u sezoni?
  • Dzoni
    6.7k
    Po tome što stvaramo jaču 2.ligu, dakle spremnije klubove u 1.ligi.
    Nogomet ne prestaje sa HNLom u Hrvatskoj.
    Također bih volio da klub iz 2.lige pri ulasku u viši rang dobije bespovratnih cca 1mil da se ojača, ali to su već fantazije
  • vjeko1701
    26.5k
    Po tome što stvaramo jaču 2.ligu, dakle spremnije klubove u 1.ligi.Dzoni

Prije ćeš dodatno oslabiti broj kolko tolko stabilnih klubova sa 9 na 8 nego ćeš ojačati drugu ligu.
  • Frizura Robija M
    656
    Ma usput kad već letimo na taj kraj svijeta možemo odraditi i turneje po Indiji i Filipinima.
  • Dzoni
    6.7k

A ništa, zatvorit ligu na 10 istih klubova ko MLS i neka igraju uvijek isti "jaki"
  • vjeko1701
    26.5k
    Nisam to rekao i nema nikakve potrebe za takvim djetinjastim odgovorima.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Mislim da moramo shvatiti realitet od zelja…. Dokle god se ne stvori zakonski okvir kojim bi se lakše sponzorirali klubovi, ovo je nas maksimum. B opcija je jedino da manji klubovi nadu vlasnike spremne uložiti novce, a kako smo vidjeli imamo hrpu bezuspješnih pokušaja… Jedino Istra i Rijeka su pozitivni primjeri. Rijeka živi i umire s Miškom, a on ionako ju isto gledat utopiti jer nemre više, a Istra je dio konglomerata, a kako je ona uspijela, a drugi nisu nemam pojma i s time da joj je to drugi privatni vlasnik. Na žalost sve ostalo je neodrživo, a i ovo je na koljenima….,
  • emilperska
    17.2k
    Dokle god Gorica/Loksa/Osijek/Belupo/Istra/Varazdin znaju da su im sanse za ispadanje manje od 1% nekog napretka u jačini lige ili jačanju škola, nece biti.

Sad da li je put da i 9. ispada ili ide u play off ili da ovaj Rudeš/Vukovar/Cibalija dobe nesto veca
    sredstva od TV prava da budu konkuretniji, ne znam.

Ali ova situacija sad bez uplitanja nekog jačeg privatnog kapitala nije najbolja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet