• Goncalo Santos
    4k
    "Transfer bomba na Poljudu, majstori s mora otimaju JOS JEDNOG Dinamovog bivseg talenta! Slaze se mega momcad za Europu!"
  • skener
    8.8k
    Otežavajuća okolnost je odlazak sportskog direktora Jareda Dublina iz Hull Cityja.

“Gazda je donio odluku, ne ulazim u razloge i detalje. Došao je Okan Özkan s kojim se vlasnik zna iz Fenerbahcea gdje je bio asistent Maria Branca četiri godine, a potom je radio u Poljskoj. Radimo ubrzano. Čuli smo se, rekao sam što mi treba, koji igrači i pozicije a kao trener se nadam da će mi dovesti bolje igrače od onih koje tražim”, reći će Jakirović.

Na njegovoj listi ima konkretnih imena koje je već prošao sa Dublinom.

“Ima nekih igrača s kojima smo već odradili razgovore, ali novi moment je promjenio neke stvari. Novi čovjek ima nove ideje, svoje kontakte i možda će dovesti bolje igrače. Recimo, iz HNLa smo stavili na listu Tonija Fruka i Rokasa Pusktasa. Oboga puta nismo Hoxhu kojeg sam htio ranije. I Marco Pašalić mi je opcija za desno krilo. Volim reći da su to igrači u koje imam maksimalno povjerenje. Koji će skakat sa zgrade na glavu ako treba. No, to ne znači da bi doveo nekoga samo zato što se znamo i jer smo sunarodnjaci. To niti pod razno. Uglavnom, poštuje se klupska hijerahija i za svako ime treba biti konsenzus u klubu. Vidjet ćemo”.
  • Milki1
    28
    Evo gledam presicu Slavena i razmisljam daj vise taj Hnl. Neke prognoze sezone Dinamo dupla kruna nadam se sto boljoj europi kova je duznik sto se toga tice nadam se da ce i obrana izgledat stabilnije i da se nece primati golovi kao u limacima. Daj mi samo pobjede.
    1.Dinamo
    2.Rijeka
    3.Varazdin
    4.Hajduk
    5.Istra
    6.Slaven
    7.Lokomotiva
    8.Osijek
    9.Gorica
    10.Rudes
    Po meni ovako ce tablica izgledat na kraju. Prvo kolo ocekujem vec kiks tovara u Varazdinu tamo su u zadnje tri sezone padali nadam se da ce i ovaj put. Rijeka kuci protiv Rudesa lagano do tri boda mislim da ce nam oni bit ozbiljan takmac ove sezone ako neudu u europu vratio se Kek nevjerujem da ce mi madat bit uspjesan kao prvi ali stara iskusanjara je to ima iskustvo i netreba to podcjenit. Gorica-Osijek ocekujem tesku 0 i los nogomet sa jedne strane krkan Carevic sa druge juznjaci broj 2 poslje njih najjogavniji.
    Istra-loksa isto neki x kao i na pocetku prosle.
    I na kraju Dinamo-Slaven uz ne brojnu podrsku more,godisnji odmori… uz nekih 6-7 tisuca najjvjernijih ocekujem 3:0 i onaj pobjednicki start da im utjeramo strah svima.
  • Sajla
    21.9k
    Hajduk u Žilinu putuje redovnom avionskom linijom do Beča, a dalje autobusom. Ništa charter letovi i sl., svaki cent se gleda.
  • NKDZ86
    8.7k
    dobro dok imaju za avionsku kartu. sljedeće sezone bi mogli redovitom linjom od busa
  • immerwieder
    1.7k
    flixbus united, bude im novo ime da prođu jeftinije
  • superhik
    12.8k
    1.Dinamo
    2.Rijeka
    3.Varazdin
    4.Hajduk
    5.Istra
    6.Slaven
    7.Lokomotiva
    8.Osijek
    9.Gorica
    10.Rudes
    Milki1

Ovo me podsjetilo na one nekadašnje tablice u pismima čitatelja u starim Tifo časopisima:

1.Dinamo
    Pa dugo nitko
    2 Rijeka
    3.Varaždin
  • fakin
    5.4k
    što kažete na ovo? https://www.tportal.hr/sport/clanak/hajduk-i-dinamo-mogli-bi-napraviti-nesto-sto-se-nikada-nije-dogodilo-20260712

Prema informacijama koje prenosi Slobodna Dalmacija, pojavila se inicijativa da Dinamo i Hajduk u siječnju sljedeće godine otputuju na dvotjednu turneju u Australiju i odigraju međusobnu utakmicu u Sydneyu ili Melbourneu.Talijani su pokazali kako bi projekt mogao izgledati.
  • rokikaciga
    15.6k
    Može, i pred strancima ćemo pokazati tko je tata u HNL i kaj znači Dinamo
  • crophantom
    5.6k
    da, baš ćemo u siječnju kad nas čekaju 2 europske utakmice landrati po Australiji i igrati prijateljske s Hajdukom
  • Ludovic IX
    12.1k
    bla bla car. Sa navijačima ..

Iskreno, bilo bi forw povesti našeg moslavca stojketa do Osijeka recimo.
  • Frizura Robija M
    655
    mi eventualno s b ekipom, a Hajduk samo ako im netko plati put i smještaj.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Koliko sam skuzio nema bas opcija jer u Zilinu sletit ne mogu, Kosice su blize, ali nema autoceste pa put traje isto. Zilina je za Split letila iz Piestanya, to bi im skratilo put busom za nekih sat i pol..
  • Sajla
    21.9k
    Zilina je za Split letila iz PiestanyaEfes Pilsen

jesu išli istim letom s još 50 turista ili su si uzeli charter let samo za sebe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet