• Fantom
    1.3k
    Nek bude iznenađenje :smile:
  • NORTE
    25.6k
    Utakmice protiv Thuna prenosit će RTL, pohvalno za njih, jedino što Filip Brkić komentira...KristijanHR

Hejteri dinama (hajdučija) s rtla na aparatima.

Brkić se pokazao kao pravi Purger tijekom Cibonine fešte s navijačima.
  • Dzoni
    6.7k
    Ako vam smeta Brkić, a ne znam zašto, uvijek postoji opcija mutea. Ili piratiranja i gledanja Dinama preko stranog programa.
  • sanjinlego
    4.3k
    RTL, ovako ili onako.
    Međutim, bravo za klub koji se izborio da prijenos ne ide samo na Voyo, uz plaćanje, preuzimanje aplikacije i ostalo. Koliko čujem, možda smo financijski i prošli malo slabije, ali veća dostupnost je tu.
    Bravo;)
  • IceMan
    4.2k

Pa Brkić je dosta stvari znao komentirat nakon utakmice na officiall Dinamovoj stranici, ono s igračima…

Pa ako on ne paše, Bože moj onda neznam ko bi nama pasao…
  • Nolifer
    15.4k
    Ak već mogu birati koga bi prije izabrao, bio bi to Dinamo+. Tko nas hoće gledat, neka plati. Zakaj bi mi morali plaćati i tog voju, ako ide na voju, a Brkića nek se preseli na Dinamo+ i sve 5
  • Netkos
    168
    Ma nije izgubljen ni kada komentira rukomet, samo malo dramatičan. Ja ga se sjećam još iz dana Badela 90tih kad je išao na utakmice kao navijač, nije propuštao niti jednu utakmicu.
  • ElDorado
    12.3k
    Liku je Prasičko životni idol. Toliko.
  • dd29
    936
    Većina komentatora u HR je sasvim ok, zizi, luka petrinec, krešo čampa, filip brkić, meni su i ovi s maxsporta prihvatljivi, u biti jedino se s balogom mučim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.