• mali M
    10.2k
    ma ja se tu slažem s fakinom jer sam isto stava da se prelazi na Kranjču pošto poto pa makar na jednu utakmicu.. doslovno će me herc potrefiti kad zakoračim na takav stadion i kad krene grmiti.. ne želim čekati ni sekunde više nego moramo.. viš da su za Maksimir sad već parovodi u igri, pa će onda biti izmicanje trafo stanica, pa će se natezati sa HEP-om tko je dužan dati zahtjev za micanje trafa, jel to još uvijek ugovaratelj (Crkva) ili će to grad ili treba onaj mješani entitet koji će nadzirati gradnju.. Maksimir se uopće više ne usudim prognozirati jer ću se samo rastužiti.. glavno da sam ja izgubio okladu jer "nema" pravnih zavrzlama oko Maksa.. sve je jasno samo još neznamo tko, kada, kako i zašto treba raditi i da li je to uopće i kako moguće izvesti s pravne strane :snicker:
  • deda
    47k
    Dečki ja kontam da od sezone 2027/2028 ide potpuno novo miješanje karata za godišnjake. Tj. tko što uhvati. Ništa vam neće garantirati mjesta koja će se dodijeliti krajem ove sezone.
  • fakin
    5.4k
    mislis da ce godisnjaci u trenutku pustanja godisnjih u prodaju moci birati sve tribine neovisno o tome za koju su ove sezone kupili godisnju?
  • mali M
    10.2k
    Dečki ja kontam da od sezone 2027/2028 ide potpuno novo miješanje karata za godišnjake. Tj. tko što uhvati. Ništa vam neće garantirati mjesta koja će se dodijeliti krajem ove sezone.deda

meni je to i okej. mora se jednom krenut ispočetka jer je novi stadion sa novim brojem godišnjih mjesta. Vjerojatno će ovogodišnjaci imat pravo prvootkupa al za tribinu koju ulove...
    Neće se moć svima udovoljiti ma koliko ekipa htjela
  • deda
    47k
    Nisam ziher, možda će se samo reći zapad-zapad i istok, sjever-jug i istok.
  • Neron53
    2.7k
    Eto panike :)
  • deda
    47k
    Da, se ne bi krivo razumjeli, godišnjaci će ostati godišnjaci, ali svoje dugoročno mjesto na Kranjči će birati tek u sljedećoj sezoni.
  • Neron53
    2.7k

Neka....bolje da svi biraju gdje zele nego da se dirigira ekipi gdje smiju/moraju biti :)
    Mene jedno zanima...da li ce na vrhu Istoka/Sjevera , iza zadnjeg reda biti kakav podest. Tipa onoga u Osijeku.
  • deda
    47k
    Onako širokog sigurno ne, koliko je dubina stupaca čini mi se. Toliko da možeš proći iza sjedalica.
  • Neron53
    2.7k
    Ni za sank? :(
  • deda
    47k
    Nema šanse.
  • Ludovic IX
    12.1k
    jel ti to neko prosirenje biznisa planiras?
  • mali M
    10.2k
    ma šankovi će bit unutar tribine, to je jasno. nisam još nigdje na novijim stadionima vidio da šank na otvorenome na vrhu tribine! bar ja nisam...
  • Neron53
    2.7k
    Ma neeeeee. Ali bi bilo dobro da je sank na vrhu tribine i da se uzmu mjesta sto blize njemu :)
    A i ekipa se lakse grupira na vrhu u zadnjem redu i podestu iza njega.
    Tipa Gorica.
  • deda
    47k
    Nećeš razbojniče :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url