• Omake
    18.8k
    Trener Bodo Glimta ide u Strasbourg
  • SAS1987
    20.3k
    Neznam zasto mi je youtube ovo izbacio, ali znam da ni Halanda ni Norvešku više u životu neću shvatiti ozbiljno.crophantom

YouTube izgleda izbacio isti video brazilcima :lol:
  • Krizy
    73.6k
    https://www.transfermarkt.de/vabio-canavaro/profil/spieler/1283395

Vabio Canavaro, 19 godina, igra za fejk Benficu iz Timor-Laosa, a također i za seniore Timor Laosa te njihove U23, U22, U20 i U19 reprezentacije.

Neistraženo tržište :strong: :rofl:
  • vjeko1701
    26.4k
    Vabio Canavaro, 19 godina, igra za fejk Benficu iz Timor-Laosa, a također i za seniore Timor Laosa te njihove U23, U22, U20 i U19 reprezentacije.

Neistraženo tržište :strong: :rofl:
    Krizy

Od kluba do njegovog imena, izgleda mi ko neki fake PES igrač.
  • Crni86
    22.6k
    Zahovic se vratio u Maribor na mjesto sd. I pocelo se pricat da se opet radi na velikoj prici u Mariboru.
  • Frizura Robija M
    645
    Tačnije, rukovodstvo srpskog šampiona i predstavnici Gasproma će do kraja jula (protokol nije zvanično overen) potpisati produžetak saradnje na još jednu ili dve godine. Gasprom će tako nastaviti da uplaćuje na račun Crvene zvezde godišnje oko pet miliona evra.
  • NKDZ86
    8.7k
    Mladi stoper Lokomotive i hrvatske kadetske reprezentacije Liam Claude Kante postao je novi igrač Borussije Dortmund, javio je talijanski nogometni insajder Fabrizio Romano.

Nijemci u mladom lijevonogom braniču vide ogroman potencijal, kao i mnogi drugi vrhunski klubovi, jer su među zainteresiranima Bayern, Hoffenheim i Salzburg.

Kante je rođen u Zagrebu, majka mu je Hrvatica, a otac je iz Malija. U Lokomotivu ga je doveo bivši igrač Dinama Mathias Chago iz HAŠK-a. Pet puta je zaigrao za hrvatsku U-15 izabranu vrstu, a dvaput za U-16 reprezentaciju.

kak to da ga mi nismo doveli prije...
  • Sajla
    21.8k
    u indexovom članku stoji rečenica "Ključnu ulogu u njegovoj karijeri odigrao je Mathias Chago, bivši igrač Dinama, koji ga je otkrio u HAŠK-u i usmjerio na Kajzericu unatoč bogatoj ponudi Dinama."
    kaj se točno tu odigralo, pojma nemam, možda netko drugi ima info.
  • Droljo
    29.5k
    Nek si ga Chago pljuga ak je to tak.
    I nek vrati gitaru!
  • Crni86
    22.6k
    Kaj ne dela chago za lokomotivu kao skaut?
  • Mr Anderson
    20.4k
    Kaj ne dela chago za lokomotivu kao skaut?Crni86

Znam da radi za Baru, ne znam jeli i skaut u Lokomotivi.
  • Zg123
    3.8k
    Chago radi kao skaut u Loksi i to samo za Africko trziste
  • GOAT
    8.6k
    unc is back
  • NORTE
    25.5k
    Adeyemi u Barcu, top pojačanje, pretpostavljam na poziciju 10-ke.
  • NitkoBitan
    37.7k
    Adeyemi u Barcu, top pojačanje, pretpostavljam na poziciju 10-ke.NORTE

22+7 milijuna eura, nadrealno. Ne kuzim u cemu je caka da je Barca tako dobro prosla, zadnja godina ugovora? Brutalan igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.