• KtcGoat
    6.7k
    ionako bi Bjelica vjv odgovorio nekom floskulom, vise-manje
    Al kad se vec placa, onda se slazem da bi trebali procitat bar
  • Netkos
    167
    Nadam se da hoće, ne samo da je zaslužio svojom formom, već i treba se ispraviti nepravda da takav igrač nikada nije pozvan u reprezentaciju.
  • wolfgang14
    4.4k
    Miškee!! :love:

• Crni86
    22.6k
    Dobro da su usli bilicu u glavu da dobe sve te info, a sva sreca i da je novo okupljanje za mjesec dana pa se forma igraca nece previse mjenjat

Kakvo nabadanje novinara… strasno
  • javolimtebejako
    5.6k
    "Luka Vušković is set to have a much bigger role under Bilić." mali ima 19 godina, ne bi da ga se zapostavlja 7 godina
  • mlinchica
    6.7k
    mali ima 19 godina, ne bi da ga se zapostavlja 7 godinajavolimtebejako

Nisam uopće skužila do prije par dana, kak su tovari jako ljuti na Dalu jer je kao žrtvovao Vuškovića.
    Ne čitam baš tak često komentare na dm, posebno tovarske ali baš sam se iznenadila kak je njima to gadno sjelo.
    Nisam dobila dojam ranije da je ikakav problem oko malog, u smislu da ne valja niti su se pretjerano potencirale njegove greške, krivnja, bilo kaj. Kako od strane izbornika tako i od strane komentatora, analitičara, medija…
    Držao ga je u 3 iza i sasvim normalno, kada se opet predomislio oko sustava :roll: , mali je završio na klupi. Ne vjerujem da ga je Dala nekaj krivio već tak Dala radi - oni kaj su duže u repki, imaju prednost, bez obzira na spremu i formu.

Mislim, nije nekaj baš bitno, samo sam primjetila kak su se opet osjetili zakinuto, kak ih nitko ne voli jer su od tam od kud su.
    Bespotrebno rade od malog žrtvu, samo će navući dodatni hejt na njega.
  • Ludovic IX
    12k
    u 4 u liniji, trenutno mali nema što raditi. svaka lopta kroz liniju, on može samo gledat kako napadač oldazi jer ga neće stići. treba nači naćin da se njegove prednosti (skok igra) iskoriste
  • javolimtebejako
    5.6k
    klasicni tovari, decko je talent i veliki potencijal, zabio par golova i sad bi odma trebao biti pretplacen za mjesto u prvih 11 repke. ne smije se nista reci protiv njega jer vec sada s 19 godina je bolji od Šutala, Pongracica, Ćorluke, Roberta Kovača i Bilića
  • NORTE
    25.5k
    Sad će tek krenuti pristisci na novog izbornika, kao i teorije zavjere.
  • rioda
    17.3k
    treba nači naćin da se njegove prednosti (skok igra) iskoristeLudovic IX

Joker s klupe kad gubimo, bez obrambene uloge :sweat:
  • DrRatoljub
    1.1k

Mali je najpoznatiji po tome da je stoper koji zabija spektakularne golove i nije neki branič.
    Pa neka igra centarfora onda. Kao John Charles.
  • mlinchica
    6.7k
    Joker s klupe, bez obrambene uloge :sweat:rioda

“Perić na Poljudu” :grin:
  • KtcGoat
    6.7k
    Mali samo nek ne gubi glavu i nek se razvija u pravom smjeru, abd jednog dana on i Gvardiol jeben duo.
    A da ima trenutno manjkavosti ima, sto ne znaci da mi koji to kazemo smo protiv njega samo zato jer je on bivsi igrac Hajduka, kako ti pojedini tovarski retardi to shvacaju, nitko sretniji od mene da frajer bude standardi stoper iducih 10-15g. :grin:
  • hardek
    10.8k
    Mislim kužim da je mali od dole, ali malo je too much hejta prema Vuškoviću još od davnih dana. Na kraju krajeva, nitko od nas ni ne zna kako mali igra u formaciji sa 4 jer ga nismo ni vidjeli. Ali sigurno ga Brighton nije bezveze kupio za 50 milja.

Žao mi je Šutala u cijeloj ovoj priči jer po svemu što je izašlo do sada igrati ćemo sa 4 odiza, Gvardiol se vraća na stopera a Vuškoviću se povećava uloga. Rezultat toga je očito smanjena uloga Šutalu koji je bio naš najbolji defanzivni igrač na ovom prvenstvu.
  • KtcGoat
    6.7k
    Mislim kužim da je mali od dole, ali malo je too much hejta prema Vuškoviću još od davnih dana.hardek

Jedno je hejt, a jedno je kritika. Ako npr kazem da treba poraditi na mobilnosti i pozicioniranju, ne znaci da ga hejtam. To kaj oni to tako shvacaju pa stvaraju buku i galamu je nesto drugo.
    A da postoji netko ko ga hejta samo zbog razloga otkud je, postoji i to sigurno, vjerujem u manjoj mjeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.