• fakin
    5.3k
    pa valjda vam je jasno da će se i za godinu dana godišnje kupovati na isti način kao i ove jer ćemo na kranjči odigrati tek nekoliko utakmica ove sezone.

tek tamo za 2 godine ćemo moći kupovati godišnje na drugačiji način, odnosno ovisno o dolaznosti.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Da li to znači da će takav sustav "kontrole dolaznosti" krenuti tek od prve PUNE sezone na Kranjči i da naredne zbog pretežitog broja tekmi još uvijek na Maxu i dalje ne bude kriterija dolaznosti?
  • Papastrumf
    23.5k

Logicno. Ako nema mogucnosti za to na Maksimiru, onda je moguce tek na Kranjcevicevoj.
  • fakin
    5.3k
    ali koja će tek biti kuknjava za godinu dana na ovoj temi kad će opet ostati 150 ulaznica u slobodnoj prodaji za novu kranjču i par tisuća ljudi će pokušati kupiti. to će tek biti kaos
  • Sajla
    21.8k
    pretpostavljam da će se na proljeće nakon selidbe tek testirati svi povezani sustavi za praćenje dolaznosti. govorimo tek o nekoliko utakmica i na temelju njih nema smisla donositi odluke i zaključke. a ionako će svi vjerojatno pohrliti na novi stadion. ali bilo bi dobro kad bismo već tada mogli i mi kao korisnici vidjeti rezultate - je li mi svaki dolazak evidentiran ili ne? pa onda i reagirati ako je potrebno i pomoći klubu da se sve ispravno podesi prije nego sustav bude u potpunosti pušten u rad.
  • fakin
    5.3k
    pa mislim da to i sada možeš vidjeti u aplikaciji. kad očitam godišnju u aplikaciji mi se, pod opcijom ulaznice, izbaci moja karta s te utakmice.
  • The Undertaker
    9.9k
    Po ovome ispada da su godišnje jeftine.
  • Borovljanin
    641
    Nek se uvede waiting lista kao kaj ima Dortmund. Stanu se ljudi u red, dobe neki broj ili kod na mail, i kada bude prvo slobodno mjesto, njih (nas) se prve pita.
  • Paggini
    90.2k
    Nek se uvede waiting lista kao kaj ima Dortmund. Stanu se ljudi u red, dobe neki broj ili kod na mail, i kada bude prvo slobodno mjesto, njih (nas) se prve pita.Borovljanin

A onda bi imao tisuću ljudi koji bi se u isto vrijeme prijavili na waiting listu i ljutili se što su tek 897. na listi a kliknuli su točno u 11:00.

Po ovome ispada da su godišnje jeftine.The Undertaker

Treba što više moguće financijski iscuclati ljubav navijača prema klubu, slažem se potpuno s tobom.
  • Borovljanin
    641
    A onda bi imao tisuću ljudi koji bi se u isto vrijeme prijavili na waiting listu i ljutili se što su tek 897. na listi a kliknuli su točno u 11:00.Paggini

A koja je alternativa? Onako bi bar znao da ćeš kad-tad doći na red. Ovako ga pet puta za redom možeš ispušit bez nade da će poslije biti išta bolje
  • Sajla
    21.8k
    za čovjeka koji skače na svaki zarez napisan na klupskim objavama ili forumskim postovima, imaš zastrašujuće velik talent ignoriranja stvari koje ti ne pašu u narativ.
    zbilja nisi vidio ili zapamtio postove ljudi koji ovdje pišu kako im nije očitana/zabilježena pojedinačna ulaznica ili si spreman staviti ruku u vatru da će na Kranjči to savršeno funkcionirati? jer vjerujem da si usvojio informaciju o praćenju dolaznosti za ljude bez godišnjih i vrednovanju toga pri određivanju prvenstva kod buduće kupovine?
  • Paggini
    90.2k
    A koja je alternativa? Onako bi bar znao da ćeš kad-tad doći na red. Ovako ga pet puta za redom možeš ispušit bez nade da će poslije biti išta boljeBorovljanin

A u kombinaciji sa praćenjem dolazaka na utakmice ima smisla, ali bez toga ne baš. A i s tim, da bih ja pratio dolaske na utakmice i negodišnjaka kao preduvjet za dobivanje prilike da kupiš godišnju prije nego waiting listu.
  • Borovljanin
    641

Mislim da je @papa rekao da će biti praćenja dolazaka ovih s pojedinačnim. Tipa, ovi koji su bili na 80%+ tekmi s pojededinačnim upadaju na waiting listu ili neki k? Samo da znaš da postoji šansa da ćeš upast, a ne da svaki put bude 1000 pirana na mali komad mesa, ak me kužiš. Jer tak postoji velika šansa da ćeš izvisit
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Cijeli jebeni tjedan si govorim da neću kupovat na poslu preko interneta jer znam da je užasan. I 5 minuta prije 11 ipak napravim maestralan potez i odlučim da ću ostat sjedit ko idiot spojen na wi fi i ipak probat kupit preko tog jebenog interneta na poslu...Sad kad sam testirao brzinu interneta dobio sam se želju samozapalit.
  • fakin
    5.3k
    pa imat ćemo sustav ulaza iz 2027. s potpunom novom infrastrukturom, a ne kao do sad raspali stadion iz pedesetih s kentaurima starima 25 godina.

stvarno sam poprilično siguran da će svaki ulaz normalno jednom očitati važeći bar kod na ulaznici i da će se moći normalno ući kao što se ulazi u arenu ili neki drugi sportski objekt. to što postoji ekipa koja s jednom ulaznicom hoće više puta ući pa dolaze se žaliti da im kao karta neće učitati, to je drugi par rukava i to je do sad prolazilo jedino kod nas jer imamo svoj klub pa nitko neće nikome stvarati probleme. recimo u areni nema šanse da ćeš ući ako ti bar kod pokaže crveno (to znači da je netko već ušao na tu kartu) i vjerujem da će se na Kranjči primjenjivati takav sistem. a bilo je i davanja godišnjih nekoliko ljudi pa onda do ograde da im neće učitati i onda ih puste. toga na Kranjči neće biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.