• David17
    22
    rade bi dosel u 3 ujutro i cekal nego ovu patnju prolazil s refreshom, nema smisla haha
  • StjepanZG
    21

Upravo to, bilo je barem 10 mjesta slobodno i na sto god sam kliknuo je pisalo da je zauzeto. Apelirao bi na odgovorne u klubu da se promijeni sustav preko kojeg se prodaju ulaznice i da bude ovaj nacin kao sto je kolega rekao da bide redni broj i da cekas u redu.
  • znajdatevolimja
    2.1k

Jebo me pas, ali u svim bespućima interneta ste mi oduvijek najmanje jasni bili vi troleri. Pa kaj stvarno nemaš barem nešto pametnije za radit, neki hobi, aktivnost, družit se s prijateljima, barem neki kurac da te pokreće. Jel te stvarno od svega na svijetu najviše veseli razjebat neku osobu na internetu koju ni ne poznaješ.

Kako bi rekao Gazda iz Bitangi: "Mislija san Fakine..da poprčiš štogod."
  • Paggini
    90.2k
    druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjesto i da onda ostane premalo ulaznica za nas koji nismo bili godisnjaci.StjepanZG

Znači ti bi radije da netko ne stigne obnoviti godišnju pa da ostane više za vas koji ju nemate?
  • mrnatural07
    8
    Refreshajte, ja uspio nakon 25 minuta refreshanjem doci do slobodne karte

E sada me niko nebu skinul s kranjce do 2030
  • bongo
    1.4k
    S druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjestoStjepanZG

Nemoj ovo shvatiti kao bahaćenje, ali imam godišnju već 7 ili 8 sezona zaredom (izuzev korona sezona kad se nije prodavala) i idem redovito na utakmice i mislim da tjedan dana nije neki predugi period da si obnovim godišnju.
  • blue heart 72
    3.6k
    ima nas i koji živimo 1000 km od Zagreba
  • fakin
    5.3k
    Lani je bilo Sjever 2900, Zapad 2200. Koliko je prodano ove sezone po tribinama?
  • znajdatevolimja
    2.1k

Ništa nije prodano, lažu iz kluba. Ulaznice su podijeljene Bobanovim poznanicima iz Imotskog.
  • fakin
    5.3k
    nemoj krivo shvatiti, ali ako živiš toliko daleko od Zagreba kako misliš onda pravilno koristiti godišnju? mislim kako misliš ispuniti postotke dolaznosti? godišnja ulaznica služi prvenstveno za one koji idu na svaku ili skoro svaku utakmicu. godišnja ne služi za prvokup gostovanja u londonu ili munchenu.
  • blue heart 72
    3.6k
    dođem na desetak domaćih tekmi godišnje, imam pravo prvokupa za Europu, prepustim svoje mjesto klubu dok ne mogu doći.
    Dobro meni, dobro klubu
  • Crni86
    22.5k
    Jucer na tribini je bilo izjava i tko je izsmilio godisnje, to je najveca glupost. Treba samo pojedinacne karte prodavat i tak…
  • javolimtebejako
    5.6k
    ti mislis da nema ljudi izvan zagreba koji su na svakoj tekmi?
  • Dr Hofmann
    5.9k
    Da nisam svojim očima ovo gledao, ne bi vjerovao. Doslovno u 11:01 nema više ni jedne karte. Pojave se u ponudi,, ali u košaricu neće Sunce joj jebem..

Ništa, čestitam svima koji su je ulovili, meni više sreće drugi put. Sam sam si kriv, ali život mi se promijenio i vratio sam se u Zagreb prošle godine za stalno (nadam se) i nisam ni htio uzimati godišnju prije jer mi nije imalo smisla. Sad kad bi je htio, gotovo je nemoguće doći do nje. Ali barem ko član se nadam da će se uvijek moći doći do karte.
  • StjepanZG
    21

Ne, nisam rekao da ne zelim da si netko obnovi godisnju ali ako vec toliko dana cekamo da uzmemo godisnju od preostalih dostupnih ulaznica onda bi bilo u najmanju ruku korektno da sustav nije u banani i da klikamo po slobodnom mjestima a pisu da su zauzeta i da onda ostanemo bez karata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.