• crophantom
    5.5k
    ma čini mi se da je ova Žilina vece groblje od ekipe od onih iz Albanije, cak ce i ovi to proc
  • Mr Anderson
    20.4k
    Šteta, baš me zanima utakmica, volio bi pogledati, ali nedam im 2 eura. Valjda bude kakav link.
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Ja sam platio 2 eur, s tim ionak pokriju 0,000167 % Livajinog ugovora s čim mogu živjeti, a mislim da će mi priuštiti jebenu zabavu…
  • Dinamosaurus
    136
    Znači ulaznice su €40 istok, €55 zapad, na TV-u nema utakmice na sportskim kanalima na kojima bi očekivao te utakmice (isti ti kanali puštaju EU utakmice drugih hrvatskih klubova uključujući i Dinamo koji igra teže kvale)

Da bi gledao utakmicu bez ulaznice, moraš platit njihov klupski kanal €2 mjesečno, ali to samo ako imaš određenog teleoperatera i samo ako već imaš sportski paket, tek onda ti dolazi u obzir tih 2€ mjesečno za njihov kanal

Sve te telekome i sve te ulaznice treba bojkotirati dok se ne vrati u normalu, sad mi ona Perezova ideja da se UCL pušta besplatno na nekoj aplikaciji poput Netflixa zvuči itekako primamljivo neću lagati
  • mali M
    10.1k
    pušta besplatno na nekoj aplikaciji poput NetflixaDinamosaurus

i onda i ti iskoristiš paradoks u istoj rečenici... Netflix se plaća, po samoj definiciji ne bi bilo besplatno..
  • Dinamosaurus
    136

Laghrari is reportedly suggesting that the Champions League, Europa League and Conference League be shown on a new free digital streaming service that would use integrated advertising instead of a subscription fee.

https://www.sportbible.com/football/football-news/champions-league-free-broadcast-talks-191042-20260518

Mislio sam Netflix u stilu streaming service aplikacija, ali besplatna. I puštali bi europske utakmice tako bez pretplate na streamingu
  • austrijanac
    11.9k
    Je to bu se dogodilo nikad.
    Sad imas nekaj slicno kaj je “besplatno” ali ima advertising.

Zdravo seljacki to zovemo nacionalnom televizijom i nije bas da ima financijski boom year over year
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Mislim da se odi malo previse podcjenjuje Zilina i to na osnovu rezultata prijateljskih utakmica.
    Dolaskom Weissa na klupu reprezentacije SVK liga je konacno dobila nekog tko je nece podcjenjivat pa su eto Fasko i Bari dobili priliku za debi.
    Najveca snaga ove Ziline je da konacno nisu nikoga prodali, e sad jel zbog kvalitete ili imaju nekih ambicija..
    Gledam stopere Hajduka @Omake ako dobro pamtim Maresic je medu losijim skakacima? Roginic je stasit momak, vjerojatno i sa dodatnim motivom.. Za prvu odg i 3+, za drugu prolaz domacina. Hvala na paznji.
  • DrRatoljub
    1.1k
    Ne znam na osnovu čega Hajduk može ikoga podcijeniti. Valjda nema članice UEFE od koje naši ljudi rivali (LOL) nisu ispali. Od Slovaka već dvaput
  • Omake
    18.7k
    Ne samo Marešić nego kompletna ekipa je dosta limitirana u skoku. Pukštas je jedini koji je dominantan u za svoju poziciju, ostali su ili loši ili oko prosjeka. Dosta toga pokriva Silića kada ide centaršut na drugu, ali svaka ekipa koja ima dobar razrađen inswing centaršut na prvu stativu ih može dobiti samo na prekide. Tako je bilo lani. Mi smo im stvorili dosta šansi iz prekida, pogotovo na Sergia. Osijek ih je dobio na taj način , spamali bubanju na prvoj stativi na Poljudu konstantno. Belgijanac je kroz karijeru ok ako ga se ne preopterti. U Twenteu je postotak bio dosta loš, pogotovo kada bi naletio na baš jaka targetmena kao što su bili Toby Lauritsen i Luka Kulenović
    I pitanje koliko mogu u defenzivnoj tranziciji jer opet nemaju šesticu. Pajaziti je lani imao goru sezonu defenzivno nego u Gorici.
  • Dinamosaurus
    136
    Je to bu se dogodilo nikadaustrijanac

Ideja je da bi se advertising money povećao jer bi više ljudi gledalo nogomet (jer je besplatno)
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Tocno to sam i mislio.. Zilina stoperi + napadac svi 1,90..
  • modri-kibic
    1.7k

Ovo je gore nego kupnja u Tommyu za šta su neki ljudi dobili ban prošlo ljeto :lol:
  • Jurki
    26.6k
    Ja sam platio 2 eurHrc-Vg

Ti nisi normalan :rofl:

Nebi im dal ni centa pa taman slusal radijski prijenos pijanog komentatora iz Albanije.

Ajmo Žilina... želimo crnilo danas.
  • rakurs
    3.1k
    želimo crnilo danasJurki

E, to od Hajduka sigurno nećeš dobit, oni ga ne proizvode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.