• Sajla
    21.7k
    Takodjer još jedno pitanje vraćaju li se B momčadi ili ne?JackSparrow

Majstore, ne pratiš. Dođi sjedni u prvu klupu i zapisuj ;)
    Da, vraća se B momčad, igramo drugu ligu (1.HNL) u Zaprešiću i članovi kluba imaju besplatan ulaz na utakmice. Trener će biti Jerko Leko. Za ostatak informacija imamo i cijelu temu tome posvećenu:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/1346/dinamo-ii-2026-
  • Zoran
    697
    Ljudi-danas igra Dinamo.
  • Thor
    2.9k
    Bas sam htel napisat taj komentar sad!
    Pun mi je k.ovog SP-a! Dajte mi nas dinamo u venu! Nemrem docekat taj nas zjebani stadion,stolac koji ostavlja bele fleke, toj-toj wc i raspucani beton...!
    Ajmoooo dinamoooo :love:
  • duksy
    648
    Znači vidimo se oko pol 7, 7?
  • Thor
    2.9k
    Staro mesto! :victory:
  • Robi T
    401
    Dajte mi nas dinamo u venu! Nemrem docekat taj nas zjebani stadion,stolac koji ostavlja bele fleke, toj-toj wc i raspucani beton...!Thor
    ...ti si mazohista...isto k'o i ja... :lol:
    I ja jedva čekam tekmu večeras...
  • scooniepenn
    7k
    Veceras smo naravno tamo gdje trebamo biti, na Maksu.
  • Mihael2305
    2.5k
    GNK Dinamo od ove sezone više neće koristiti naziv VIP za mjesta u ložama, na tribini i parkiralištu.

Smatramo da izraz VIP (Very Important Person) ne odražava vrijednosti našeg kluba. U Dinamu vjerujemo da su svi naši navijači jednako važni - razlikuju se samo kategorije i razina usluge.

Zbog toga će dosadašnji VIP sadržaji od nove sezone nositi naziv D Zona

Hvala svim našim navijačima što zajedno gradimo Dinamo kao klub koji pripada svima

Svaka čast :strong:
  • fakin
    5.3k
    Oduvijek sam mrzio naziv vip tako da svaka čast na odluci, jest kozmetička, ali znači :strong:
  • flexXy
    3.3k
    Smatramo da izraz VIP (Very Important Person) ne odražava vrijednosti našeg kluba.Mihael2305

Jel favbet odrazava vrijednosti naseg kluba pa ga stancamo na dres, presmijesno iskreno
  • Blueshadow86
    5.2k
    Ovo zvuči kao mala i benigna stvar, ali je zapravo tako velika i značajna.
    Klub nam je nikad zdraviji.
  • The Undertaker
    9.9k
    To je Zvone izjavio na članskom danu, ako se ne varam.
    Ne znam kako će objasniti UEFA a i budućim projektantima stadiona što je D Zona.
  • crophantom
    5.5k
    Iskreno, meni je ovo bezveze. Izbijas si mozda lovu od ponekog kaj se pali na naziv VIP, a svi mi ostali ne dobivamo ništa.

Ono kaj je pozitivno je da trenutno toliko dobro stanje u klubu da se imamo vremena baviti ovakvim pizdarijama :lol:

I kak kolega iznad kaze, UEFA traži VIP mjesta, tak da, ovo je meni čisti virtue signaling
  • criticus
    8.5k
    Ovo je jednostavno nastavak brendiranja. Ništa čudno.
  • darkcro
    329
    premium hospitality
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.